Vine pluja Ampliar

Vine pluja Vol.2

DE632

Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud.

Més detalls

7,56 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Pren amb les mans - Cançó de vent al rostre - Vine pluja - Tenien por de la nit - Amic vine - Et conec dintre meu.
  Instruments veu, piano
  Idioma del text català
  Pàgines 28
  Durada 13 min
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0554-5
  Preu edició impresa 13€
  Altres M. Corretja (text)
  Edició Digital

  Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud que tots hem sentit alguna vegada com l’escalfor del sol, un instant de silenci, el vent a la cara, un raig de llum, l’inici de la primavera, etc. Són poemes de descoberta i alhora són, també, una invitació a deixar-se portar per les imatges i a intentar descobrir aquestes sensacions dins d’un mateix. En definitiva, els poemes ens parlen de sentir l’autèntica aventura de viure sense pors ni angoixes, intentant gaudir de cada pas i de cada instant.
  La música subratlla i amplifica la sensació d’alegria i de benestar i dóna a la poesia una dimensió més lúdica. La veu juga, recita, a estones s’enfila i s’allibera, però manté sempre la melodia, el ritme i un cert misteri, component essencial de tota obra artística.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: