Orquestra de corda amb solista Hi ha 4 productes.

 • 18,70 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  El Concertino per a clarinet i cordes pren com a referència els concertinos per a clarinet escrits en el segle XX, utilitzant els recursos tècnics que aquestes obres proposen. Encara que dividida en dos blocs, l’obra està escrita com una estructura contínua i alhora contrastada.

  18,70 €
 • 20,80 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Paper

  Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

  20,80 €
 • 24,00 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  La inspiració general de l’obra respon a la música tradicional, bé que en cap moment se cita cap tema popular. Es tracta d’una passejada (una suite) per diferents aires o ambients plens de bon gust que s’inicia amb un preludi delicat, però també rítmic, que ja anuncia els dos elements principals en els que es mourà tota la Suite.

  24,00 €
 • 25,70 €

  Autor: Gols, Xavier

  Edició: Paper

  La música de Gols és fresca i dúctil amb passatges i apunts de la música popular de Catalunya, i ha estat interpretada pels millors intèrprets de cada moment.

  25,70 €
Mostrant 1 - 4 de 4 elements