Galeote, Josep

Galeote, Josep

2 partitures

(Barcelona 1978) compositor i guitarrista, va realitzar els estudis al Conservatori Superior de Música del Liceu de Barcelona, amb el compositor y guitarrista Jaume Torrent. 

La música de José Galeote té un fort caràcter polifònic així com un marcat gust pel color com a eina expressiva, resultant una arquitectura, tant vertical com horitzontal, on cohabiten en igualtat jeràrquica amb una delicada simbiosis entre direcció i color. Aquesta estructura dóna lloc a un estil polifònic emmarcat en una tonalitat oberta, però en constant cerca d’un centre tonal, un centre de gravetat que d’una manera o altra sempre està present però mai no arriba del tot, generant un discurs fluït y un sòlid equilibri estructural.

La seva producció musical és extensa i variada i inclou obres solistes, de cambra i pedagògica, així com música orquestral y coral, essent la guitarra el nucli creatiu de moltes d’aquestes composicions.

Molt sovint rep encàrrecs de formacions, tant de grups cambra como de solistes peninsulars, europeus i americans, també de conjunts corals. Les seves obres han estat interpretades en festivals, nacionals e internacionals a Europa i Amèrica.

Llegiu l'entrevista
 • 16,00 €

  Autor: Galeote, Josep

  Edició: Paper

  “Deux pièces Parisiennes” son un homenatge al mon interior i a la inquietud intel·lectual de Livia Gallignani, llicenciada en historia del teatre, la música i la dansa per la universitat de Ferrara i dona i companya de l’autor.

  16,00 €
 • 11,17 €

  Autor: Galeote, Josep

  Edició: Digital

  “Deux pièces Parisiennes” son un homenatge al mon interior i a la inquietud intel·lectual de Livia Gallignani, llicenciada en historia del teatre, la música i la dansa per la universitat de Ferrara i dona i companya de l’autor.

  11,17 €
Mostrant 1 - 2 de 2 elements