Piano Hi ha 94 productes.

 • 9,08 €

  Autor: Padrós, David

  Edició: Digital

  Padrós va triar títols de melodies anònimes que va voler condimentar amb molt contrapunt i amb unes harmonies modals que donen com a resultat un acompanyament molt poc habitual per al piano.

  9,08 €
 • 6,98 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Blusing for Marcel intenta introduir elements del jazz en l'estil de Moisès Bertran, que està basat en un concepte vertical de la sonoritat; un gust per la melodia; un concepte més o menys tradicional de forma i ritme, i un ambient generalment melangiós, propi del caràcter català de l'autor.

  6,98 €
 • 8,43 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Digital

  Contrastos de llums i ombres, com a l'interior d'un calidoscopi on els miralls reflecteixen els cristalls.

  8,43 €
 • 7,56 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  Els vuit moviments breus que integren el Calidoscopi I de Francesc Taverna-Bech s’articulen al voltant d’una sèrie de dotze sons –quasi mai seguida en l’ordenació original– i un motiu de caire rítmic.

  7,56 €
 • 7,27 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Digital

  Cinc idees breus per a un teclat generós. Petits discursos en moviment que transmeten emocions.

  7,27 €
 • 8,72 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  En aquest recull l'autor ha plasmat la seva visió de la nit quan la ciutat calla, i la visió de la lluna que ens contempla i ens il·lumina.

  8,72 €
 • 6,40 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  La primera i la darrera de les cinc peces poden considerar-se com un joc de contrastos expressius. La segona és una invenció de caràcter atonal. La tercera és un vals de caràcter antiromàntic, mentre que la quarta és la simple evocació de la nit amb el seu joc de remors i sonoritats somortes.

  6,40 €
 • 9,08 €

  Autor: Soler, Josep

  Edició: Digital

  L’expressivitat de la música de Soler és protagonista en cada compàs. La prioritat que l'autor dóna al fet expressiu es tradueix en un gran nombre d’indicacions ben precises per als intèrprets que van des del pianíssimo amb quatre p, fins al fortíssimo amb quatre f, apunts sobre el fraseig (fins i tot amb digitacions), i la constant cerca de sonoritats i...

  9,08 €
 • 12,10 €

  Autor: Guinjoan, Joan

  Edició: Digital

  Va ser compost l’any 1963 i va guanyar el Premi de Composició de l’Schola Cantorum de París. Es tracta d’una obra primerenca d’escriptura pianística molt brillant; però el que enllaça aquest concert amb la resta d’obres de Guinjoan és un dels seus elements més rellevants, el ritme.

  12,10 €
 • 9,08 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Digital

  La Dansa és una peça extraordinàriament brillant i d’una admirable escriptura pianística. Les Tres Peces Breus mostren un llenguatge harmònic proper a les sonoritats refinades i vaporoses de la música de Frederic Mompou i comparteixen una curiosa forma de mirall (ABCBA), variant del tradicional lied ternari.

  9,08 €
 • 11,31 €

  Autor: Gols, Xavier

  Edició: Digital

  En aquesta obra Xavier Gols deixa enrere l’impressionisme per evolucionar cap a un estil més personal on l’escriptura pianística esdevé més densa i concentrada.

  11,31 €
 • 9,60 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Digital

  Dedicatòries traspua alegria des de la primera peça, l’alegria dels amics recuperats després de tants anys d’un Alcoi bolcat cap a la pianista i compositora que va veure néixer, als quals estan dedicades.

  9,60 €
Mostrant 1 - 12 de 94 elements