Percussió Hi ha 5 productes.

 • 15,00 €

  Autor: Guinjoan, Joan

  Edició: Paper

  L'obra Variacions sobre el tema “Cuncti simus concanentes” del Llibre Vermell de Montserrat desenvolupa el tema mitjançant la realització d’un grup de matrius serials a partir d’aquest, de manera que s’inicia amb un moviment de caràcter lliure passa progressivament per diferents paisatges d’articulació que van en un augment progressiu de la velocitat,...

  15,00 €
 • 12,50 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  És una peça per a percussions múltiples de petit format, que incorpora la utilització, una mica exòtica, d’un joc de copes de cristall i un xerrac. Sketch no és una obra de dificultats tècniques sinó més aviat un petit divertiment on l’única dificultat radica en les petites subtileses de sonoritat que se succeeixen.

  12,50 €
 • 23,00 €

  Autor: Grèbol, Armand

  Edició: Paper

  Aquàtic es un homenatge a les sensacions que neixen en l’ésser humà davant les diverses manifestacions de l’aigua.

  23,00 €
 • 26,80 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Paper

  L'autor, Pere Puértolas, plasma a Drums & Woods les seves impressions durant un viatge al Senegal en una obra per a quatre percussionistes, donant forma i estructura als ritmes alhora senzills i endimoniats que hi va escoltar.

  26,80 €
 • 13,50 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Paper

  A Pinewood Waltz la bateria hi està tractada com a un conjunt d’instruments de la percussió clàssica. És un vals de dalt a baix que exigeix de l’intèrpret una tècnica virtuosística i un profund coneixement musical.

  13,50 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements