Orquestra simfònica amb solista Hi ha 7 productes.

 • 46,00 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Escrita a Alabama (USA) el 1965 per a dos pianos (ref.E307). La versió per a dos pianos i orquestra es va interpretar a Barcelona el 2017, a càrrec de Josep Ma. Colom i Albert Guinovart.

  46,00 €
 • 51,50 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Entre les obres simfòniques de Benejam, hi destaquen tres concerts de gran envergadura: el de violí, el de saxo i el d'oboè. El concert per a oboè fou compost el 1965, en plena maduresa compositiva de l'autor.

  51,50 €
 • Autor: Bozzo, David

  Edició: Paper

  El primer i el darrer moviments d'aquest Concerto de David Bozzo es construeixen sobre el mateix material temàtic i amb un estructura formal similar, escenificant d’aquesta manera la llar des d’on se surt i la mateixa llar on es retorna.

 • 28,00 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  El Concert núm. 1 per a clarinet i orquestra (1989) i el Concert núm. 2, finalitzat al febrer del 1990, mantenen una continuïtat amb diverses similituds, com la relació que s’estableix entre l’orquestra i el solista, la utilització de passatges expressius i de gran complexitat tècnica del clarinet i també les cites d’altres autors com Mozart, Mahler o...

  28,00 €
 • 37,50 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  El Divertiment per a orquestra de jazz, descrit per l’autor com “Ballet en quatre temps breus per a Jazz Simfònic”, és un ballet amb guió del propi Ricard Lamote de Grignon que mai no es va arribar a estrenar.

  37,50 €
 • 31,20 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Paper

  El Concert per a percussió i orquestra de Pere J. Puértolas és un concert de tall clàssic, en tres moviments, Allegro, Andante moderato i Allegro con fuoco, i el lluïment del solista i fins i tot de l’orquestra és palès des dels primers compassos.

  31,20 €
 • 30,70 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  El treball cambrístic és exquisit i, malgrat que a priori pugui semblar estrany, fins i tot la veu està tractada com un instrument més que Oltra fa entreteixir de forma natural amb els altres timbres.

  30,70 €
Mostrant 1 - 7 de 7 elements