Conjunts amb trompa Hi ha 6 productes.

 • 19,00 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  Aquesta obra de Manuel Oltra està composta de dues peces independents, que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó.

  19,00 €
 • 28,60 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  Es tracta, originalment, d’una col·lecció de dotze petites peces (d’aquí ve el nom d’engrunes) per a piano sol. La versió per a quintet de vent consta de sis “engrunes” i va ser feta més de 25 anys després que l’original per a piano.

  28,60 €
 • 46,50 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  Les Històries del Quixot són un conjunt de vuit moments musicals inspirats en diferents personatges del llibre de Cervantes. Al llarg de l’obra hi apareixen la moza, el corregidor, Camacho, el bachiller y el cura, entre d’altres.

  46,50 €
 • 11,41 €
 • 21,20 €

  Autor: Grèbol, Armand

  Edició: Paper

  El sentit de l’humor de l’autor i el seu sarcasme mordent es reflecteixen en els compassos de cada un dels cinc instruments de metall, amb ritmes i contrapunts ben variats.

  21,20 €
 • 23,00 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Paper

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  23,00 €
Mostrant 1 - 6 de 6 elements