Guzmán, Josep Lluís

Guzmán, Josep Lluís

13 partitures

Josep Lluís Guzman (1954-2017), inicia els estudis musicals al conservatori de la seva ciutat, i els completa als Conservatoris Superiors de Barcelona i Badalona (grau superior de Composició). Ha actuat com a flautista amb l´Orquestra de Joventuts Musicals de Sabadell i amb el Quartet Laietà, conjunt de música barroca amb el qual donà nombrosos recitals. Com a professor de música ha exercit la docència en diversos àmbits i centres musicals del país, a més a més de portar la direcció de cors infantils i de corals mixtes.


En el camp de la composició ha cultivat diversos gèneres que inclouen des de l’obra solista a la gran orquestra.  A més de l’obra simfònica i de cambra, ha realitzat una tasca important en l’àmbit de la composició coral, tant en obra pròpia com en l’ harmonització de la cançó tradicional, la qual ha estat interpretada  per corals de prestigi a Catalunya i a Europa.


Disposa d’obra enregistrada en discs monogràfics sobre part de la seva obra per a piano i música de cambra a la col·lecció Ars Harmònica del segell La mà de Guido, i els enregistraments portats a terme per intèrprets tan diversos com el grup Bartok, el Trio de París, la London Sinfonietta, el Quartet Glinka, entre d’altres.


La seva obra ha estat  interpretada i difosa a diversos països d’Europa, a més d’Israel i Japó. És membre de l´Associació Catalana de Compositors del 1981 ençà.

Mostrant 1 - 12 de 13 elements