Temps de paraules Ampliar

Temps de paraules

DE374

Bofill, Anna Autor:
Bofill, Anna

Temps de paraules consta de quatre cançons inspirades en textos de Maria Mercè Marçal, Víctor Català (Caterina Albert) i Maria Antònia Salvà.

Més detalls

7,56 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts Enigma - Lamento - Desig - "Mosaic" en dansa
  Instruments Veu, piano
  Idioma del text Català
  Pàgines 18
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0690-0
  Preu edició impresa 13€
  Edició Digital

  Lamento i Desig estan construïdes al voltant de les idees del mirall i l'obliqüitat, procediments geomètrics molt adients a les estructures musicals amb les que construeixo les cançons. Desig s'ha fet sobre el poema de Renée Vivien, Ploro per tu, que apareix al llibre La passió segons Renée Vivien de Maria Mercè Marçal.
  Mosaic en dansa és una cançó sobre frases d'un text de Víctor Català, del mateix títol, que narra situacions de la seva infantesa amb un record especial pels seus gats. Aquí, excepcionalment, la música parteix d'una frase melòdica que pot recordar una cançó infantil. Aquesta frase se sotmet a transformacions temporals tot i que conserva les mateixes relacions intervàliques de la resta de la cançó, i conclou amb la mateixa melodia inicial.
  Enigma és una cançó de la meva producció anterior sobre un poema de Maria Antònia Salvà, que utilitzo en aquest espectacle quan es parla de l'autora.


  Anna Bofill

30 productes més a la mateixa categoria: