Sabater, A. Olaf

Sabater, A. Olaf

1 partitura

Antoni-Olaf Sabater i Ribera (Barcelona, 1959) és un pianista i compositor català.


Format al Conservatori Municipal de Barcelona amb les professores Carme Poch i Sofia Puche, ha desenvolupa activitats com a autor i com a intèrpret, tan en l’àmbit de la música contemporània, com en el del jazz i la música moderna, on gaudeix d’un gran reconeixement com a teclista, arranjador i director musical.


És autor de composicions per a instrument solista, cambra, orquestra i big band. Del seu catàleg per a piano destaquen les obres Bluesolaf (1983), Toccatalana (1984), Seqüència puntillista on hi ha un Schubert amagat i In mompouriam –obra inclosa pel pianista Jordi Masó en el disc Homenatges a Mompou, a més de les composicions per a piano a quatre mans Tres racions musicals i Cinc sorpreses. Entre les composicions de cambra es poden citar Sanctuarios (1979), per a flauta, violoncel i piano; Sonatelia (1980) per a flauta i piano; Pianoncello (1982), per a violoncel i piano; Abstracció colorista, per a clarinet, fagot i oboè, i That’s for flute, oboe and clarinet.


Ha compost també la banda sonora de la pel·lícula Nudos, de Lluís M. Güell, i la música de les sèries de Televisió de Catalunya Ventdelplà i Mar de fons.

Mostrant 1 - 1 d'un element