Orquestra simfònica Hi ha 37 productes.

Sotscategories

 • 43,86 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  La primera experiència com a compositor de Ricard Lamote de Grignon amb la música antiga va ser l’any 1926 amb l’obra Suite a l’antiga. Vint anys més tard va tornar a treballar amb la música del compositor del segle XVIII, Antoni Soler, instrumentant tres de les seves sonates que va titular com a Tres Sonates del Pare Soler. 

  43,86 €
 • 38,12 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Una obra de llenguatge simple, amb sonoritat americana i alguna pinzellada a l'estil Hollywood, conté fantàstics recursos rítmics i sobre tot de color, que culmina amb un sensible aire espanyol.

  38,12 €
 • 51,50 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Entre les obres simfòniques de Benejam, hi destaquen tres concerts de gran envergadura: el de violí, el de saxo i el d'oboè. El concert per a oboè fou compost el 1965, en plena maduresa compositiva de l'autor.

  51,50 €
 • 38,12 €

  Autor: Borgunyó, Agustí

  Edició: Paper

  El títol de l’Aplec vindria donat pel caràcter obert i català dels temes, de marcat caire popular, que són d’un gust exquisit i estan tractats amb un refinat contrapunt i una rica instrumentació. 

  38,12 €
 • 31,20 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Composta l’any 1962, l’Obertura flamenca és una de les obres orquestrals que Benejam va escriure un cop instal•lat a Birmingham (Alabama) i que respon al caràcter hispànic d’altres obres que també va compondre en aquells anys com el Baile (Spanish dance), els Preludis Ibèrics o la Lorqueña.

  31,20 €
 • 34,30 €

  Autor: Toldrà, Eduard

  Edició: Paper

  Empúries, l’antiga vil·la grega situada al nord-est del nostre país, ha estat font d’inspiració de nombroses obres artístiques i, especialment, d’obres musicals.

  34,30 €
 • 31,20 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Paper

  Estampes simfòniques consta de dues parts: Danza Gitana i Fiesta Andaluza.  El segon moviment s’estructura al voltant d’un aire de nocturn, mentre que el primer conté en la part central un ritme d’havanera.

  31,20 €
 • 18,72 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  Consta d’un Tema, sis Variacions, una Cadenza i la reexposició del tema. Aquestes petites seccions se succeixen sense interrupció amb la intenció de crear una obra d’un sol traç dins d’una estructura que massa sovint resulta discontinua.

  18,72 €
 • 40,00 €

  Autor: Larios, Oscar

  Edició: Paper

  La Rosa dels Vents d'Oscar Larios és un conte musical per a conjunt orquestral simfònic de grau elemental i narrador. Ha estat composada i arranjada per a ser interpretada per músics que, com a mínim, cursin el tercer o quart curs de grau elemental. Aquesta edició ha estat revisada i orquestrada per a procurar la màxima adaptabilitat de la plantilla...

  40,00 €
 • 23,27 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Aquesta obra és brillant, enèrgica, en certs moments impressionista, en d’altres politonal o influenciada pel llenguatge del jazz, mostra de forma clara l’espiritualitat del seu autor.

  23,27 €
 • 51,50 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  El Concert per a saxòfon i orquestra neix arran de l'orquestració que va fer el mateix Lluís Benejam de la seva obra Sonata per a saxòfon i piano, una de les obres més brillants de l'autor.

  51,50 €
 • 35,88 €

  Autor: Borgunyó, Agustí

  Edició: Paper

  La Suite per a viola i orquestra respira tota ella aquest aire de festa hispànica i de folklore andalús tan de moda a mitjans del segle XX, i tan apreciat pel públic d’arreu. Agustí Borgunyó mostra un domini absolut de l’orquestració i un gust exquisit a l’hora de tractar els diferents temes, sense caure mai en el toc fàcil de pandereta.

  35,88 €
Mostrant 1 - 12 de 37 elements