Percussió Hi ha 9 productes.

Percussió
 • 13,38 €

  Autor: Grèbol, Armand

  Edició: Digital

  Aquàtic es un homenatge a les sensacions que neixen en l’ésser humà davant les diverses manifestacions de l’aigua.

  13,38 €
 • 15,58 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Digital

  L'autor, Pere Puértolas, plasma a Drums & Woods les seves impressions durant un viatge al Senegal en una obra per a quatre percussionistes, donant forma i estructura als ritmes alhora senzills i endimoniats que hi va escoltar.

  15,58 €
 • 13,38 €

  Autor: Guinjoan, Joan

  Edició: Digital

  D'acord amb el títol, Miniaturas està construïda amb petites cèl·lules temàtiques. La primera peça es caracteritza pel joc de contrastos. La següent parteix d'un ambient desolat fins a abastar un marcat lirisme i l'última fa esment a un ritme progressivament complex que acaba amb el tic-tac del metrònom.

  13,38 €
 • 7,27 €

  Autor: Soto, Pere

  Edició: Digital

  Es tracta d'una obra de lluïment i de gran dificultat que recull el millor de la trajectòria jazzística del seu autor. Segons el mateix autor “l'habilitat dels percussionistes per fer ritmes i polirítmies molt complexos, i la cerca de timbres exòtics és una font d'inspiració il·limitada."

  7,27 €
 • 7,56 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Digital

  Recitatiu (Introducció), Cançó i Tarantel·la per a vibràfon i piano és una obra per al lluïment dels intèrprets, amb un primer temps, Introducció, dedicat al virtuosisme del vibràfon i ressaltant les seves qualitats sonores.

  7,56 €
 • 7,27 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  És una peça per a percussions múltiples de petit format, que incorpora la utilització, una mica exòtica, d’un joc de copes de cristall i un xerrac. Sketch no és una obra de dificultats tècniques sinó més aviat un petit divertiment on l’única dificultat radica en les petites subtileses de sonoritat que se succeeixen.

  7,27 €
 • 8,72 €

  Autor: Guinjoan, Joan

  Edició: Digital

  L'obra Variacions sobre el tema “Cuncti simus concanentes” del Llibre Vermell de Montserrat desenvolupa el tema mitjançant la realització d’un grup de matrius serials a partir d’aquest, de manera que s’inicia amb un moviment de caràcter lliure passa progressivament per diferents paisatges d’articulació que van en un augment progressiu de la velocitat,...

  8,72 €
 • 7,85 €

  Autor: Puértolas, Pere J.

  Edició: Digital

  A Pinewood Waltz la bateria hi està tractada com a un conjunt d’instruments de la percussió clàssica. És un vals de dalt a baix que exigeix de l’intèrpret una tècnica virtuosística i un profund coneixement musical.

  7,85 €
 • 3,27 €

  Autor: Gumi, Carles

  Edició: Digital

  3,27 €
Mostrant 1 - 9 de 9 elements