Vilaprinyó, Jordi

Vilaprinyó, Jordi

4 partitures

Jordi Vilaprinyó Del Peruggia neix el 1953. Pianista, professor de piano, compositor i arranjador format al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona.
Considerat pel públic i la crítica especialitzada un membre destacat dins els músics de la seva generació, ha estat sempre present en els esdeveniments musicals més importants de Catalunya.
El seu prestigi com a arranjador l'ha portat a participar en un gran nombre de produccions discogràfiques, treballant amb els millors cantants i grups musicals del país.
Com a pianista, té en el seu haver una llarga trajectòria internacional que l'ha portat a fer recitals de piano solista o amb grups de cambra a les millors sales de concerts d'Europa, actuant amb les millors orquestres simfòniques. Ha col·laborat amb artistes tan importants com el flautista Jean-Pierre Rampal, el violista Paul Cortese, la soprano Enriqueta Tarrés, o el percussionista Xavier Joaquin, així com amb el Trio Livschitz i amb els solistes de l'orquestra St. John's Smith Square, de Londres.
Des de l'any 1986, és professor titular de piano per oposició al Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, éssent periòdicament invitat a col·laborar com a professor especialitzat en diversos concursos de piano, de música de cambra, en cursos internacionals d'estiu, així com en d'altres Conservatoris d'Espanya.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements