Tenora Hi ha 5 productes.

Tenora
 • 7,76 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Digital

  Mar incandescent és la fantasia d’una posta de sol damunt del mar, amb el sol que es reflecteix com en un mirall en el mar. Amb aquest sentiment l'autora es va deixar portar per la música jugant amb els instruments (piano, violoncel i tenora) que són els seus instruments preferits.

  7,76 €
 • 10,29 €

  Autor: Vilaprinyó, Jordi

  Edició: Digital

  A Rondó-Fantasia de Jordi Vilaprinyó el piano és el suport de tota l’obra i la tenora i el violoncel van conduint les melodies tot arribant al punt àlgid de la cadenza on els dos instruments dialoguen i es compenetren.

  10,29 €
 • 10,29 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Digital

  So de Sonata de Mercè Torrents està composta de tres temps com en la forma sonata, Alegre-Caminant, Adagi i Lleuger-Alegre, però pel que fa a l’estructura és completament lliure.

  10,29 €
 • 10,18 €

  Autor: Torrents, Mercè

  Edició: Digital

  Aquest trio va sorgir a conseqüència d’una visita de l'autora a la Fundació Joan Miró de Barcelona per veure una exposició d’obra del pintor català. Algunes d’aquelles obres li van cridar l’atenció, molt especialment l’escultura titulada Dos ocells solars.

  10,18 €
 • 3,99 €

  Autor: Elias, Joan

  Edició: Digital

  Conscient de la importància de la música de cobla i de la manca d'estudis que presentin dificultats tècniques per al perfeccionament de tot instrumentista, tant de tible com de tenora, he escrit els 6 estudis per a tenora i tible com a treball de la classe de composició 

  3,99 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements