Lalanza, Jordi

Lalanza, Jordi

4 partitures

Jordi Lalanza i Garcia (1974) compositor, pianista i pedagog.
Com a compositor ha obtingut el primer premi del Concurs Frederic Mompou 2002 i va ser finalista al Concurs Joaquim Maideu 2004. Durant l’any 2002 va ser presentat en diversos programes de radio a Mèxic, amb motiu d’una gira per aquell país, tenint així l’ocasió de mostrar la seva obra i de donar la seva opinió sobre la música catalana del segle XX.
Com a pianista, ha estat assistent del seu mestre Leonid Sintsev a l’escola de música de Premià de Mar. Ha fet recitals per tot Catalunya obtenint molt bona crítica i una excel·lent acollida per part del públic davant del qual ha actuat tant com a solista com en formacions de música de cambra. Forma part juntament amb el flautista Marcel Leal del duet Scherzo. 
Com a pedagog ha obtingut molt bons resultats amb els seus alumnes en concursos per a piano i de composició (concurs de piano de Vilafranca del Penedès, L’Arjau, concurs de piano de Berga, etc.).

 • 13,38 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Digital

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  13,38 €
 • 23,00 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Paper

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  23,00 €
 • 9,68 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Digital

  Catalunya té una gran quantitat de cançons populars de gran riquesa melòdica i tímbrica. Aquest llibre dóna als més menuts l’oportunitat de poder experimentar en l’etapa elemental del piano i alhora aprendre les diferents tècniques de l’instrument de manera natural —pràcticament diria jugant— amb les cançons que de ben segur ja canten des de petits.

  9,68 €
Mostrant 1 - 4 de 4 elements