Guitarra Hi ha 33 productes.

 • 14,00 €

  Autor: Baldrís, Carlota

  Edició: Paper

  L’obra està inspirada en la màgica nit de Sant Joan i proposa que ens deixem endur per un petit viatge al món de les emocions, passant de la calma a l’alegria, de la melangia a la plenitud, de la festa a la reflexió més íntima.

  14,00 €
 • 17,24 €

  Autor: Guzmán, Josep Lluís

  Edició: Paper

  Aquesta obra és un petit poema en el qual tots els instruments tenen el mateix nivell de protagonisme, amb un llenguatge senzill i cantabile.

  17,24 €
 • 12,00 €

  Autor: Homs, Joaquim

  Edició: Paper

  La voluntat melòdica del Soliloqui IV de Joaquim Homs queda emmarcada en un plantejament retòric en què les imitacions, mutacions i derivacions serveixen per a construir un discurs en què el contingut emotiu del so i la seva relació amb el silenci assumeixen el paper protagonista.

  12,00 €
 • 16,40 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  El títol d'aquesta obra fa referència a la dispersió i els contrastos dels punts de color i de llum dels quadres de Claude Monet relacionats amb el jardí de Giverny, que van ser el punt de partida per a establir una similitud amb el sons de la flauta i de la guitarra.

  16,40 €
 • 10,00 €

  Autor: Bofill, Anna

  Edició: Paper

  Va ser composta l'any 1978 després d'una estada a Argèlia i al desert del Sàhara, a Tamanrasset. L'estrenà l'any 2006 el guitarrista australià René Mora. La Suite de Tamanrasset s'estructura en quatre moviments en els que prima la llibertat i la sensació d'improvisació, alhora que s'exploren els diferents recursos de la guitarra.

  10,00 €
 • 17,50 €

  Autor: Soto, Pere

  Edició: Paper

  En aquestes Set Miniatures per a Guitarra clàssica hi descobrirem aires barrocs, cites clàssiques i pinzellades de jazz contemporani, gènere del qual Pere Soto n’és especialista expert en la seva faceta com a intèrpret.

  17,50 €
 • 10,40 €

  Autor: Larios, Oscar

  Edició: Paper

  Aquesta peça ha estat seleccionada per a la cinquena edició del Concurs Infantil d'interpretació José Luís Lopategui de guitarra.

  10,40 €
 • 12,50 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  És una Cançó i Dansa per a guitarra sola, treballada sobre una melodia popular en la Cançó i sobre el tema principal d’una de les masurques de Chopin per a piano en la Dansa. De la Cançó, destaquem l’estructura pròpia del cançoner català, i de la Dansa, les variacions coloristes tan harmòniques com melòdiques i la referència a El Cant dels Ocells.

  12,50 €
 • 31,20 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  Esguards silents és una obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra.

  31,20 €
 • 15,60 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  Miniatures per Gaudí és una obra en set petits moviments que s’interpreten sense interrupció, constituint, per tant, una estructura contínua multiseccional. Les set peces titulades Preludi, Tocata I, Cantilena, Scherzo, Interludi, Tocata II i Melodia, estan basades en la col·lecció de notes musicals que es pot extreure de les lletres que conformen el...

  15,60 €
 • 10,40 €

  Autor: Civilotti, Alejandro

  Edició: Paper

  Aquestes peces estan dedicades a la memòria del nebot del compositor, Sergio Javier Godoy que havia mort el mes d’abril del 2005, i van ser compostes dos mesos després. El sentit d’aquestes quatre peces per a guitarra i clarinet és el d’establir un diàleg amb aquelles preguntes que mai tindran resposta.

  10,40 €
Mostrant 1 - 12 de 33 elements