Orquestra de cambra Hi ha 16 productes.

Sotscategories

 • 41,60 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Paper

  La unitat de les 4 cançons rau en els elements comuns, cèl·lules, girs melòdics que apareixen en diferents moments. Enric Ferrer sap mantenir un equilibri i crea una perfecta simbiosi, adaptant la música al poema al qual serveix.

  41,60 €
 • 34,80 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  Tres Momentos en Antioquía està escrita en tres moviments: Allegro, Largo i Allegro, amb un rerefons de petita simfonia. Cada moviment descriu un moment diferent de l’estat anímic i personal experimentat durant els primers mesos de l'autor treballant i vivint a Medellín (Colòmbia).

  34,80 €
 • 31,20 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Paper

  La primera de les Tres peces duu el títol de Matinal i transmet un aire popular sobre els arpegis del piano. La segona, Cançó a muntanya, compta amb unes intervencions del clarinet a mode d’improvisació pastoral. Finalment, la tercera peça, titulada Scherzo, és una pàgina juganera estructurada en estil fugat.

  31,20 €
 • 37,50 €

  Autor: Valls Duran, Pere

  Edició: Paper

  El Gran concert obligat de contrabaix està estructurat en tres temps, Allegro moderato, Barcarola i Scherzo finale, i permet a l’instrumentista un gran lluïment tant en la versió per a piano com en la d’orquestra.

  37,50 €
 • 31,20 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  Per escriure aquesta obra l'autor ha utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, la segona és la d'un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, i en tercer lloc hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky.

  31,20 €
 • 31,20 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Paper

  L’obra és, com el seu títol indica, un poema romàntic que comença amb ànim apassionat i una melodia llarga i ampla plena d’expressivitat. El piano no hi té un paper solista, malgrat que en ocasions les seves intervencions són molt destacades. La part central de l’obra està formada per quatre intervencions solistes del violí, el clarinet, la flauta i el...

  31,20 €
 • 36,50 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

  36,50 €
 • 40,00 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Paper

  L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa. Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.

  40,00 €
 • 30,70 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  El treball cambrístic és exquisit i, malgrat que a priori pugui semblar estrany, fins i tot la veu està tractada com un instrument més que Oltra fa entreteixir de forma natural amb els altres timbres.

  30,70 €
 • 64,27 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  L’obra que tenim al davant, La Flor, de Ricard Lamote de Grignon, gaudeix de l’alt nivell qualitatiu d’altres obres seves de la mateixa època com són el poema simfònic Facècia, Boires i l’inici d’una de les més emblemàtiques: Enigmes.

  64,27 €
 • 21,69 €
 • 34,33 €

  Autor: Romaní, Raimon

  Edició: Paper

  El Magnificat pren el text de l‘evangeli de Lluc, en el qual la Mare de Déu lloa les meravelles del creador i reflexiona sobre la història del seu poble.

  34,33 €
Mostrant 1 - 12 de 16 elements