Conjunts amb trompeta Hi ha 5 productes.

 • 19,00 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  Aquesta obra de Manuel Oltra està composta de dues peces independents, que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó.

  19,00 €
 • 21,20 €

  Autor: Grèbol, Armand

  Edició: Paper

  El sentit de l’humor de l’autor i el seu sarcasme mordent es reflecteixen en els compassos de cada un dels cinc instruments de metall, amb ritmes i contrapunts ben variats.

  21,20 €
 • 23,00 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Paper

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  23,00 €
 • 11,50 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  L’autor no es limita a fer servir la trompeta com a fanfara sinó que juga amb tots els seus recursos. L’obra, no és difícil d’execució però requereix exigència en el treball cambrístic. La part de piano, optativa, reforça l’element rítmic de l’obra i pot ajudar a fixar l’afinació si l’obra s’interpreta amb estudiants avançats.

  11,50 €
 • 10,00 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  L’autor no es limita a fer servir la trompeta com a fanfara sinó que juga amb tots els seus recursos. L’obra, no és difícil d’execució però requereix exigència en el treball cambrístic. La part de piano reforça l’element rítmic de l’obra i pot ajudar a fixar l’afinació si l’obra s’interpreta amb estudiants avançats.

  10,00 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements