La flor del cirerer Ampliar

La flor del cirerer

DE587

La Flor del Cirerer és una perfecta comunicació vital entre dues cultures allunyades i properes al mateix temps, la catalana i la japonesa, a través dels sentiments humans més arrelats al despertar de la primavera. Cançons composades expressament per a la seva interpretació a Tòquio el setembre de 2008.

Més detalls

10,47 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Dóna'm consol - Deixa'm despertar - Aromosa dama - L'ànima desperta - Essència primaveral - Benvinguda primavera!
  Instruments baríton, piano
  Idioma del text català
  Pàgines 40
  Durada 15 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0637-5
  Observacions Inclou la traducció de les lletres al castellà i a l'anglès
  Preu edició impresa 18€
  Altres Lluís Sintes (poemes)
  Edició Digital

  La Flor del Cirerer pretén convertir-se en un referent de la música catalana dels nostres dies, un cicle lleuger i complet alhora, que s’allunya de la intenció interioritzada i germànica, per obrir les portes a l’expressió franca i passional del sentiment mediterrani.
  Una perfecta comunicació vital entre dues cultures allunyades i properes al mateix temps, la catalana i la japonesa, a través dels sentiments humans més arrelats al despertar de la primavera. Cançons composades expressament per a la seva interpretació a Tòquio el setembre de 2008.
  Jesús Rodríguez Picó ofereix aquestes sis cançons sobre poemes del mateix baríton i intèrpret Lluís Sintes Mercadal, composant frases de línia lírica i tonal per a lluïment tímbric del cantant en diàleg pianístic, ric en harmonies de tall contemporani i actual, contemplat expressament per a l’excel·lent pianista japonesa Naoko Asano.
  Ambdós creadors s’obren, en la peça final, al joc ocurrent d’ interconnectar la primavera catalana i la japonesa en una suggerent aproximació a cromatismes orientals que rubriquen perfectament el sentit poètic, y en la que Rodríguez Picó rendeix un petit homenatge al compositor Maurice Ravel.

30 productes més a la mateixa categoria: