Duos amb guitarra Hi ha 14 productes.

 • 8,72 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Digital

  El Capricho concertante núm. 3 és una obra en dos moviments per a flauta i guitarra. L’ordre dels factors en aquesta obra no altera el producte ja que tan un instrument com l’altre estan tractats en mode concertant sense predomini d’un sobre l’altre.

  8,72 €
 • 6,98 €

  Autor: Homs, Joaquim

  Edició: Digital

  En aquest Duet per a flauta i guitarra totes les línies melòdiques es deriven de la fluctuació dels intervals compresos en l’àmbit de terceres menors i majors de to melangiós que, en els moments de major intensitat expressiva s’expandeixen en línies més amples i acords.

  6,98 €
 • 6,05 €

  Autor: Civilotti, Alejandro

  Edició: Digital

  Aquestes peces estan dedicades a la memòria del nebot del compositor, Sergio Javier Godoy que havia mort el mes d’abril del 2005, i van ser compostes dos mesos després. El sentit d’aquestes quatre peces per a guitarra i clarinet és el d’establir un diàleg amb aquelles preguntes que mai tindran resposta.

  6,05 €
 • 9,53 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  El títol d'aquesta obra fa referència a la dispersió i els contrastos dels punts de color i de llum dels quadres de Claude Monet relacionats amb el jardí de Giverny, que van ser el punt de partida per a establir una similitud amb el sons de la flauta i de la guitarra.

  9,53 €
 • 6,98 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Digital

  Llacada és una obra per a flauta i guitarra d'Enric Ferrer; llacada és, també, el llot que deixa una riuada en retirar-se dels camps inundats. L'autor dedica l'obra a David Sanz i Jordi Gendra.

  6,98 €
 • 8,14 €

  Autor: Eroles, Carles M.

  Edició: Digital

  Imaginació i experiència docent són els ingredients bàsics que fan de Microscòpic una obra rodona, coherent i musicalment atractiva, en un terreny com el de la música de cambra, disciplina tan enriquidora com imprescindible en la formació del futur músic.

  8,14 €
 • 9,08 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Miniatures per Gaudí és una obra en set petits moviments que s’interpreten sense interrupció, constituint, per tant, una estructura contínua multiseccional. Les set peces titulades Preludi, Tocata I, Cantilena, Scherzo, Interludi, Tocata II i Melodia, estan basades en la col·lecció de notes musicals que es pot extreure de les lletres que conformen el...

  9,08 €
 • 8,14 €

  Autor: Ortega, Miquel

  Edició: Digital

  Per a crear la Petita Suite per a dues guitarres, Miquel Ortega va utilitzar el material temàtic de set de les vint cançons que formen el cicle Les Quatre Estacions sobre textos del poeta Josep Carner.

  8,14 €
 • 6,98 €

  Autor: Bosch, Lluís M.

  Edició: Digital

  És una peça evocadora i suggerent. Composta per quatre moviments breus que representen un punt d’inflexió mentre renovem les idees. La flauta i la guitarra dialoguen amb nostàlgia i vitalitat continguda alhora. La peça fou escrita la tardor del 1996.

  6,98 €
 • 7,64 €

  Autor: Coll, Xavier

  Edició: Digital

  El Tango és un tango moderno en la línia dels de Piazzolla. En contraposició al tango, tan relacionat amb els suburbis de Buenos Aires, la chacarera és rural. Com que aquesta música te una forta arrel popular, l’intèrpret pot adaptar-la segons la seva creativitat sempre tenint en compte l’essència de cada una de les peces.

  7,64 €
 • 3,46 €

  Autor: Rövenstrunck, Bernat

  Edició: Digital

  Toquem... la guitarra té com a objectiu principal fer més amè l'estudi d'aquest instrument i introduir els alumnes a la música de cambra amb unes harmonies més agosarades i modernes.

  3,46 €
 • 3,46 €

  Autor: Rövenstrunck, Bernat

  Edició: Digital

  Toquem... la guitarra té com a objectiu principal fer més amè l'estudi d'aquest instrument i introduir els alumnes a la música de cambra amb unes harmonies més agosarades i modernes.

  3,46 €
Mostrant 1 - 12 de 14 elements