Cinc cançons Ampliar

Cinc cançons

DE700

El catàleg d’obres de Lluís Benejam compta amb una seixantena d’obres entre les que hi figuren onze cançons per a veu i piano amb poemes dels millors poetes catalans. Només tres dels manuscrits estan datats i molt probablement formen part de les seves primeres composicions, no obstant això ja contenen molts dels trets més característics de la seva música.

Més detalls

15,71 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts La rosa marcida - Lo sant nom de Jesús - Donant les joies - Cançó de la sirena - Mester d'amor
  Instruments Veu, piano
  Idioma del text Català
  Pàgines 38
  Durada 16 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0789-1
  Preu edició impresa 27€
  Altres Poemes de: Jacint Verdaguer, Joan Maragall, Miquel dels Sants Oliver, Joan Salvat-Papasseit
  Edició Digital

  El catàleg d’obres de Lluís Benejam compta amb una seixantena d’obres entre les que hi figuren onze cançons per a veu i piano amb poemes escollits entre els dels millors poetes catalans. Només tres dels manuscrits estan datats i per tan podem situar-les entre els anys 1944 i 1949, o sigui en la seva etapa a Barcelona i molt probablement formen part de les seves primeres composicions, no obstant això ja contenen molts dels trets més característics de la seva música.
  En aquest volum presentem les primeres cinc cançons i per tal de donar una certa unitat al recull hem tingut en compte els poetes, tots ells nascuts a la segona meitat del segle XIX.
  L’obra vocal de Benejam ha restat inèdita fins a la presentació d’aquesta primera edició de cinc cançons, augurant que a partir d’aquest moment les i els cantants se les faran seves.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: