acerca de clivis

Sobre CLIVIS

Les partitures digitals de CLIVIS

pdf

Les partitures digitals, de la mateixa manera que els llibres, s’estan adaptant als nous temps; això vol dir a les noves tecnologies, a la tecnologia digital. Sense deixar enrere el goig de tenir a les mans una partitura enquadernada amb coberta rígida i il•lustrada, comprada en aquella botiga entranyable, des d’avui ja pots accedir fàcilment a totes les partitures digitals que necessites des de casa i amb un sol clic, ja sigui des de l’ordinador portàtil, des del teu lector d'eBook, una tablet o el telèfon mòbil.

A la nostra botiga online t’oferim una gran varietat de partitures digitals amb música de compositors actuals i per a tot tipus d’instruments i formacions instrumentals i vocals, a les quals podràs accedir de forma fàcil, còmoda i econòmica. Quan les hagis descarregat disposaràs d’una còpia en format digital que podràs consultar sempre que ho necessitis.

La nostra oferta augmentarà progressivament, de manera que molt aviat disposaràs a l’instant d’una extensa col•lecció d’obres dels segles XX i XXI.

Quins avantatges t'ofereix CLIVIS

  • CLIVIS posa al teu abast la més àmplia varietat de partitures d’autors contemporanis. Un catàleg d’obres exclusives que només trobaràs a CLIVIS.
  • Eliminem totes les barreres geogràfiques, perquè pots disposar de les partitures que vols, des de casa i amb un sol clic.
  • Un catàleg d'obres exclusives que només trobareu a CLIVIS.
  • Contínues actualitzacions i incorporacions de nous autors.
  • A més a més, disposaràs d’un històric amb totes les partitures que hagis comprat i que sempre podràs descarregar de nou.

ORÍGENS

Enric Climent Viñas (1910-1983) va ser un dels professors de viola que va fundar l’Orquestra Municipal de Barcelona i de la que més tard va ser l’Orquestra Ciutat de Barcelona. En la seva faceta com a cantant va fundà i formà part activa durant més de deu anys del conjunt vocal mixt Quartet Filharmonia. Paral•lelament es dedicà a les arts gràfiques musicals com a gravador, des d’on va percebre la necessitat de crear una editorial per a poder divulgar les obres dels compositors catalans que a causa de la guerra civil havien quedat ignorats, i poder donar a conèixer als nous compositors que s’estaven formant. Així doncs, CLIVIS va ser fundada el 1946 a Barcelona, amb la primera edició de les Cinco Canciones negras de Xavier Montsalvatge.

A partir de l’activitat del conjunt vocal Quartet Filharmonia va sorgir la necessitat d’editar d'una manera més moderna un ampli repertori per a la gran quantitat de cors i orfeons que ja existien en aquella època. El compositor Ricard Lamote de Grignon va escriure per al quartet vocal l’obra El romance del caballero, que va ser una de les primeres obres per a quatre veus mixtes editades per CLIVIS.

Durant els anys 70, CLIVIS va iniciar la tasca d’editar obres de compositors joves com Salvador Brotons o Jaume Torrent, dels quals es van editar les seves primeres obres encara vigents, a la vegada que recuperava obres de compositors de talent ja reconegut com F. Fleta Polo o Manuel Valls, i en recuperava unes altres que havien estat oblidades com Lluís Benejam, Eduard Toldrà, Ricard Lamote de Grignon, Joaquim Serra i Agustí Borgunyó, entre altres.

Any rere any el catàleg de CLIVIS Publicacions ha estat còmplice de noms tan destacats com Josep Soler, Francesc Taverna Bech o Jordi Cervelló, a més a més de noves promeses actuals, com Moisès Bertran o David Bozzo.

ENTITATS

CLIVIS és membre de les següents entitats:

FIRES

musikmesse

CLIVIS assisteix anualment a una de les fires internacionals més importants que es celebren a Europa. La MUSIKMESSE, se celebra a la ciutat alemanya de Frankfurt i és cita obligada per a qualsevol comerç artístico-musical.

musik.messefrankfurt.com


barcelonabass

També està present a tot tipus de trobades i reunions d’agrupacions d’intèrprets com el Barcelona Bass Meeting, on es concentren els més importants contrabaixistes del món, així com assistint a cursos d’estiu i convencions de diferents disciplines musicals on mostra el seu fons editorial als professionals.

www.barcelonabass.com

PREMSA

A CLIVIS podreu comprar partitures en format digital d'Autors Contemporanis (s.XX y XXI) exclusius de la nostra editorial.

Les obres que hi trobareu van des d’obres per a instruments a solo, fins a música simfònica, amb una important oferta de música de càmera per a tot tipus de formacions instrumentals i també música vocal.


CLIVIS facilita així l’accés a la música actual, des de qualsevol lloc del planeta i amb un sol clic a un gran nombre d’obres per a estudiants i joves músics inquiets per conèixer obres noves, i també a totes les orquestres que vulguin renovar el seu repertori.

L'oferta actual s’anirà incrementant fins a completar la major part del catàleg de CLIVIS i, en un futur molt proper, s’ampliarà amb obres de compositors contemporanis internacionals.

mailPer a més informació sobre nosaltres escriu-nos a info@clivis.cat

Agraïments

Fotografies capçalera: Jordi Vidal, realitzades el 22/12/2011.
Agraïm al Palau de la Música Catalana la cessió dels espais.