Orquestra de cambra Hi ha 16 productes.

Orquestra de cambra

Sotscategories

 • 24,20 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Digital

  La unitat de les 4 cançons rau en els elements comuns, cèl·lules, girs melòdics que apareixen en diferents moments. Enric Ferrer sap mantenir un equilibri i crea una perfecta simbiosi, adaptant la música al poema al qual serveix.

  24,20 €
 • 21,24 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

  21,24 €
 • 23,27 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Digital

  L'obra Barocke Partita de Francesc Taverna Bech consta de cinc moviments per a piano i orquestra de cambra: Intrata, Fughetta, Intermezzo (per a piano solo), Canzonetta i Invenzione.

  23,27 €
 • 21,78 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  Per escriure aquesta obra l'autor ha utilitzat tres referències; la primera prové de l’àmbit instrumental barroc, la segona és la d'un toc de campanes propi de la ciutat de Cervera, i en tercer lloc hi ha una referència a les composicions del segon període d’Stravinsky.

  21,78 €
 • 21,24 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  La Fantasia recull alguns dels temes de l’òpera El viatge de Marlow, fonamentalment el tema del viatge que apareix a l’inici de l’obra i que és el tema principal. A partir d’aquest motiu en sorgeixen d’altres que fan referència al paisatge de tenebres, a la selva, o als personatges grotescos que sobreviuen en aquest entorn inhòspit.

  21,24 €
 • 21,81 €

  Autor: Valls Duran, Pere

  Edició: Digital

  El Gran concert obligat de contrabaix està estructurat en tres temps, Allegro moderato, Barcarola i Scherzo finale, i permet a l’instrumentista un gran lluïment tant en la versió per a piano com en la d’orquestra.

  21,81 €
 • 19,97 €

  Autor: Romaní, Raimon

  Edició: Digital

  El Magnificat pren el text de l‘evangeli de Lluc, en el qual la Mare de Déu lloa les meravelles del creador i reflexiona sobre la història del seu poble.

  19,97 €
 • 18,15 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Digital

  L’obra és, com el seu títol indica, un poema romàntic que comença amb ànim apassionat i una melodia llarga i ampla plena d’expressivitat. El piano no hi té un paper solista, malgrat que en ocasions les seves intervencions són molt destacades. La part central de l’obra està formada per quatre intervencions solistes del violí, el clarinet, la flauta i el...

  18,15 €
 • 23,73 €

  Autor: Ortega, Miquel

  Edició: Digital

  Stabat Mater és una obra influenciada per les tècniques corals que l'autor va aprendre dels mestres Gandolfi i Sicuri, als quals els la dedica, i també del coneixement que va fer en aquell moment d’obres corals com Càrmina Burana de Carl Orff, entre d’altres.

  23,73 €
 • 20,26 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Tres Momentos en Antioquía està escrita en tres moviments: Allegro, Largo i Allegro, amb un rerefons de petita simfonia. Cada moviment descriu un moment diferent de l’estat anímic i personal experimentat durant els primers mesos de l'autor treballant i vivint a Medellín (Colòmbia).

  20,26 €
 • 18,15 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Digital

  La primera de les Tres peces duu el títol de Matinal i transmet un aire popular sobre els arpegis del piano. La segona, Cançó a muntanya, compta amb unes intervencions del clarinet a mode d’improvisació pastoral. Finalment, la tercera peça, titulada Scherzo, és una pàgina juganera estructurada en estil fugat.

  18,15 €
 • 37,39 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Digital

  L’obra que tenim al davant, La Flor, de Ricard Lamote de Grignon, gaudeix de l’alt nivell qualitatiu d’altres obres seves de la mateixa època com són el poema simfònic Facècia, Boires i l’inici d’una de les més emblemàtiques: Enigmes.

  37,39 €
Mostrant 1 - 12 de 16 elements