Orquestra de corda Hi ha 22 productes.

Orquestra de corda
 • 9,60 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  El tractament que fa Benejam de cadascun dels instruments és totalment idiomàtic, n’explota els recursos sense forçar i aconsegueix un equilibri entre ells que en denoten un coneixement profund. Aquestes característiques són presents als Quatre moviments per a quartet de corda, una obra plena de gràcia i d’intensitat.

  9,60 €
 • 26,52 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  Aquesta petita peça de menys de cinc minuts de durada és una obra molt adequada per a l’inici d’un concert.

  26,52 €
 • 13,38 €

  Autor: Ortega, Miquel

  Edició: Digital

  Les quatre Cançons sobre poemes de García Lorca  de Miquel Ortega s’inscriuen en un estil que podríem anomenar post-Falla, d’arrel clarament nacionalista, bàsicament andalusa, donada la naturalesa dels poemes.

  13,38 €
 • 12,10 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Digital

  Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

  12,10 €
 • 11,05 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  El Concert per a trompeta i orquestra de corda de Lluís Benejam compta amb els tres moviments canònics i tota ella està impregnada d’un cert caràcter popular i juganer: malgrat que en cap moment cita temes tradicionals, els elements rítmics que utilitza des del primer fins al darrer compàs li donen un esperit molt proper, directe i amable.

  11,05 €
 • 10,89 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  El Concertino per a clarinet i cordes pren com a referència els concertinos per a clarinet escrits en el segle XX, utilitzant els recursos tècnics que aquestes obres proposen. Encara que dividida en dos blocs, l’obra està escrita com una estructura contínua i alhora contrastada.

  10,89 €
 • 9,60 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Del Concertino per a Piano i Cordes podem destacar-ne una construcció orgànica i planera, feta amb economia i senzillesa en les idees i en els gestos musicals que li donen unitat, transparència i claredat.

  9,60 €
 • 23,37 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  De les obres escrites per Benejam a l'Equador destaca aquest Concerto Grosso, una obra enèrgica, sòlida, amb pinzellades de bon humor i molt representativa del seu llenguatge personal.

  23,37 €
 • 15,13 €

  Autor: Puertas, David

  Edició: Digital

  Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

  15,13 €
 • 26,61 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  L'Elegia sobre un tema incaic és una peça breu. Aquesta brevetat externa s'adequa perfectament amb una concisió interna del llenguatge, que atorga a l'obra unes proporcions gairebé simètriques, sense cap moment de defallença ni de descurament.

  26,61 €
 • 15,13 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Esguards silents és un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments, titulats Incertesa, Desconcert i Desolació. Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra.

  15,13 €
 • 9,08 €

  Autor: González de la Rubia, Domènec

  Edició: Digital

  Instants de la natura per a orquestra de corda pretén donar una visió lírica, sempre expressiva, de la naturalesa. Alguns paisatges poden estar relacionats amb estats d’ànim i sentiments subjectius.

  9,08 €
Mostrant 1 - 12 de 22 elements