Música vocal Hi ha 92 productes.

Música vocal
 • 13,38 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Digital

  La unitat de les 4 cançons rau en els elements comuns, cèl·lules, girs melòdics que apareixen en diferents moments. Enric Ferrer sap mantenir un equilibri i crea una perfecta simbiosi, adaptant la música al poema al qual serveix.

  13,38 €
 • 8,17 €

  Autor: Montsalvatge, Xavier

  Edició: Digital

  Les 4 Rimes breus varen ser composades després de la lectura de la primera edició del recull de poesia L’oreig entre les canyes de Josep Carner. Les quatre cançons glossen les paraules del poeta evocant diversos ambients amb rimes d’extensió variable però sempre concises i epilogals.

  8,17 €
 • 17,71 €

  Autor: Romaní, Raimon

  Edició: Digital

  [Llicència per a 12 còpies] Amb dues rodes glossa el gran nombre de bicicletes que a la ciutat s’esmunyen entre els cotxes. Cançó molt rítmica amb onomatopeies que descriuen el bullici de la ciutat.

  17,71 €
 • Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Digital

  Tres de les cançons del recull són tradicionals, amb arranjaments senzills, graciosos i plens de frescor. De les cançons per a veus mixtes, mereixen destacar-se Capvespre i Idil·li de la fruita galana, impregnades del clima que els textos descriuen, sobretot la primera, una peça molt inspirada que s’acosta a la perfecció.

 • Autor: Oltra, Manuel

  Aquestes peces han estat escrites amb un llenguatge poc habitual en Manuel Oltra que les fa singulars, i que al llarg dels anys han obtingut un gran reconeixement per part dels millors cors de Catalunya.

 • 7,26 €

  Autor: Pardo, Miquel

  Edició: Digital

  A aquestes cinc cançons podrem percebre una perfecta simbiosi entre la paraula i l'expressió musical. La delicadesa dels poemes per a nens de Federico García Lorca queda ressaltada per unes melodies al seu servei.

  7,26 €
 • 5,82 €

  Autor: Morral, Jordi

  Edició: Digital

  La Cançó a l’amor perdut ha eixit del sentiment de Pepita Moliner davant la prematura mort del seu espòs. Entre els poemes de Josep Ma. Brull l'autor va escollir El lletissó perquè és el reflex de l’expressió més senzilla.

  5,82 €
 • 9,08 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Digital

  Aquestes sis Cançons amb el cor que Consuelo Colomer escriu amb el cor, arriben també al cor dels que les escolten.

  9,08 €
 • 7,27 €

  Autor: Colomer, Consuelo

  Edició: Digital

  Aquesta obra de Consuelo Colomer consta de quatre Cançons de bressol escrites amb una eficient simplicitat de recursos, melodies dolces amb el suport del piano realitzat per la mà d’una gran pianista. Amb textos de la mateixa compositora que expressen la seva sensibilitat envers els infants.

  7,27 €
 • Autor: Romaní, Raimon

  Edició: Digital

  Totes aquestes Cançons de ciutat són molt assequibles per a tots els nivells de corals i ben segur que si proveu de fer-les cantar us satisfaran i comprovareu que l’acompanyament de piano els hi dona molta força i una base rítmica potent.

 • 12,10 €

  Autor: Ramió, Concepció

  Edició: Digital

  Aquest llibre és complementari de l’E661, una eina molt versàtil, amb diverses propostes instrumentals per a l’escola de música.

  12,10 €
Mostrant 1 - 12 de 92 elements