Juárez Bayón, Antonio

Juárez Bayón, Antonio

2 partitures

Antonio Juárez Bayón va néixer a Villaverde de Arriba, León (Espanya). Va realitzar els estudis de solfeig al Conservatori Provincial de Música de León de la mà del professor Fructuoso Adán Martínez amb qui inicia els seus estudis de saxòfon.
Durant diversos anys va formar part de la Banda de Música de l'Exèrcit de León, continuant amb els seus estudis de saxòfon amb l'eminent professor de clarinet i saxòfon Félix Mozo Núñez, titular de la càtedra de clarinet del Conservatori Superior de Música de Maracaibo.
A Barcelona va cursar estudis amb el prestigiós professor de saxòfon i clarinet del Conservatori Superior de Música del Liceu i del Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, el Sr. Marcelino Bayer Gaspá. Va realitzar estudis d'estètica general, història de la música espanyola i harmonia amb el professor i especialista en contrapunto i harmonia d'aquest conservatori, el Sr. José García Gago.
Des de la seva arribada a Barcelona va formar part de la Banda de Música de la Policia Armada com a saxòfon solista i, després d'acabar els estudis superiors, va obtenir el Títol Professional de la carrera de saxòfon  al Reial Conservatori Superior de Música de Madrid.
Va dirigir la Banda de Música de la Policia Armada a Barcelona i uns anys més tard va dirigir la Banda Simfònica de Badia del Vallès (Barcelona).
També ha dirigit i format part d'altres agrupacions musicals i del quartet de saxòfons Epsilon. Actualment es dedica a l'ensenyament de música com a professor de saxòfon.

Mostrant 1 - 2 de 2 elements