Tapís Ampliar

Tapís

DE644

En aquesta obra, que es presenta en forma de suite per a piano de caràcter impressionista, s’ha treballat sobre els trenta dos poemes, on s’alternen la lectura de cada poema amb el fragment de música que la recrea.

Més detalls

21,53 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts I.Escenes del tapís: Memòries de Teseu - II.Destrucció del tapís
  Instruments rapsoda, piano
  Idioma del text català
  Pàgines 60
  Durada 40 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0783-9
  Preu edició impresa 37€
  Altres David Jou (poemes)
  Edició Digital

  En aquesta obra, que es presenta en forma de suite per a piano, s’ha treballat sobre els setze poemes que configuren la primera part, titulada Escenes del tapís: memòries de Teseu on s’alternen la lectura de cada poema amb el fragment de música que la recrea. Cada poema augmenta una síl·laba i, per tant, la composició musical –de caràcter impressionista– també ho fa en durada, augmentant un quart de minut en cada una.
  La segona part, Destrucció del tapís, que disminueix les síl·labes en cada poema, és interpretada en ordre invers de les peces que van de la novena a la tercera peça de la primera part. Així es completa la corba ascendent i descendent que configura l’estructura del llibre.
  Per primera vegada que he afrontat un planteig musical tant singular que ha suposat un gran repte en la meva vida. L’he viscut com a un intent d’aproximació a l’obra poètica de David Jou, i el mateix fet era un atreviment per part meva que va estar motivat per l’atracció del contingut del poemari.
  Aquesta obra es va estrenar a Girona el 4 de gener de 2009 a càrrec de la rapsoda Dolors Vilaplana i la pianista Victoria Katsyuba.


  Mercè Torrents

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: