Conjunts amb oboè Hi ha 7 productes.

 • 32,00 €

  Autor: Eroles, Carles M.

  Edició: Paper

  La música d’aquest quintet és clarament temàtica i conjuga fragments altament cromàtics amb altres d’un profund lirisme.

  32,00 €
 • 35,88 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Lluís Benejam és un dels compositors més exquisits que ha donat la literatura musical catalana. El seu Quintet en Fa n’és un bon exemple.

  35,88 €
 • 28,60 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  Es tracta, originalment, d’una col·lecció de dotze petites peces (d’aquí ve el nom d’engrunes) per a piano sol. La versió per a quintet de vent consta de sis “engrunes” i va ser feta més de 25 anys després que l’original per a piano.

  28,60 €
 • 46,50 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  Les Històries del Quixot són un conjunt de vuit moments musicals inspirats en diferents personatges del llibre de Cervantes. Al llarg de l’obra hi apareixen la moza, el corregidor, Camacho, el bachiller y el cura, entre d’altres.

  46,50 €
 • 11,41 €
 • 23,00 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Paper

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  23,00 €
 • 46,80 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  La Toccata és una de les obres més importants de Ricard Lamote de Grignon des del punt de vista de la tècnica de composició emprada; la instrumentació és impecable i els recursos tècnics, sovint sorprenents. L’equilibri entre les veus està estudiat al detall i l’alternança de les intervencions dels dos grups de forma compacta fa avançar l’obra amb una...

  46,80 €
Mostrant 1 - 7 de 7 elements