Informació Legal

Formes de pagament

Tens diferents maneres de pagar les partitures que compris. Escull la que et sigui més còmoda:

PayPal.
Si disposes d'un compte PayPal pots usar-lo per a realitzar el pagament de les teves compres, d'aquesta manera podràs realitzar la descàrrega immediatament.

Targeta de crèdit Visa o MasterCard.
És una manera senzilla i segura de realitzar els teus pagaments: les teves dades resten protegides de l'accés no autoritzat mentre duri la transmissió. Amb aquesta modalitat també podràs desgarregar la teva compra de forma immediata.

Transferència bancària.
Escollint aquesta modalitat, el pagament es realitza de manera següent: Et facilitarem un número de compte on hauràs d'ingressar la quantitat de la teva compra; quan ens arribi la confirmació del teu ingrés, t'avisarem i ja podràs descarregar-te les partitures.

Devolucions

Com que es tracta de descàrregues directes, no és possible fer cap devolució dels productes que hagis comprat. Abans de confirmar el pagament, assegura't que tot el que has afegit al carro és el que realment vols.

Protecció de dades personals

Totes les dades de caràcter personal que facilitis en omplir els formularis a la web de CLIVIS quedaran registrades a la base de dades de la pàgina web que respecta la normativa vigent establerta a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Les dades dels usuaris registrats mitjançant el formulari són recollides amb les finalitats següents:
gestionar les consultes i les sol·licituds que adrecis a CLIVIS.
Enviar comunicacions el·lectròniques amb promocions i informació.
Analitzar la informació dels usuaris per tal de valorar noves tendències.

CLIVIS assegura la confidencialitat i la privacitat de les dades personals que es recullen per això s’han adoptat les mesures de seguretat necessàries per tal d'evitar la pèrdua, l’alteració i el tractament o accés no autoritzat, especialment les previstes pel Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

CLIVIS no compartirà, ni facilitarà, ni vendrà aquestes dades a tercers, tret que ho hagi de fer per requeriment judicial, i no serà responsable de les incidències derivades d’un atac o accés no autoritzat per una falta del propi client pel que fa a la guàrdia i custòdia de les seves claus d’accés o de les seves pròpies dades personals.

Les dades que el client faciliti de les targetes de crèdit són recollides directament per la sucursal bancària que efectua el cobrament i, per tant, CLIVIS no les manipula ni les emmagatzema.

Qualsevol client que faciliti les seves dades personals en formularis d’aquesta web està facultat per exercir els seus drets d’accés i modificació mitjançant el seu compte de client a la pròpia web. En cas que el client desitgi cancel•lar-les de forma definitiva podrà sol•licitar-ho a CLIVIS per qualsevol dels mitjans disponibles.