Orquestra de cambra amb solista Hi ha 5 productes.

 • 37,50 €

  Autor: Valls Duran, Pere

  Edició: Paper

  El Gran concert obligat de contrabaix està estructurat en tres temps, Allegro moderato, Barcarola i Scherzo finale, i permet a l’instrumentista un gran lluïment tant en la versió per a piano com en la d’orquestra.

  37,50 €
 • 36,50 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Paper

  A l'obra Barcelona Revisited, la idea de moviment, de desplaçament, recorre tota la partitura i aquest desplaçament cap endavant és l’origen del material musical i de les seves transformacions.

  36,50 €
 • 40,00 €

  Autor: Taverna-Bech, Francesc

  Edició: Paper

  L’any 1997, Taverna Bech aconsegueix un petit estudi que li raporta un volgut aïllament per tal de poder compondre amb intimitat on s’envolta els objectes més preuats de la seva infantesa. Aquesta placidesa l’aboca a la composició de la Barocke Partita, entre d’altres obres, amb la voluntat que esdevingui el Concert de Brandemburg del segle XX.

  40,00 €
 • 30,70 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  El treball cambrístic és exquisit i, malgrat que a priori pugui semblar estrany, fins i tot la veu està tractada com un instrument més que Oltra fa entreteixir de forma natural amb els altres timbres.

  30,70 €
 • 64,27 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  L’obra que tenim al davant, La Flor, de Ricard Lamote de Grignon, gaudeix de l’alt nivell qualitatiu d’altres obres seves de la mateixa època com són el poema simfònic Facècia, Boires i l’inici d’una de les més emblemàtiques: Enigmes.

  64,27 €
Mostrant 1 - 5 de 5 elements