Orquestra de corda amb solista Hi ha 10 productes.

 • 13,38 €

  Autor: Ortega, Miquel

  Edició: Digital

  Les quatre Cançons sobre poemes de García Lorca  de Miquel Ortega s’inscriuen en un estil que podríem anomenar post-Falla, d’arrel clarament nacionalista, bàsicament andalusa, donada la naturalesa dels poemes.

  13,38 €
 • 12,10 €

  Autor: Ferrer, Enric

  Edició: Digital

  Va ser un encàrrec del fagotista Vasil Nikolov. És un concert, d’una certa austeritat i intimisme, i al mateix temps permet al fagot desplegar-hi les seves capacitats captivadores i màgiques. Vasil Nikolov amb l’Orquestra Simfònica de Radio Sofia i sota la direcció de l’autor l’ha enregistrat en el CD que apareixerà properament.

  12,10 €
 • 11,05 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Digital

  El Concert per a trompeta i orquestra de corda de Lluís Benejam compta amb els tres moviments canònics i tota ella està impregnada d’un cert caràcter popular i juganer: malgrat que en cap moment cita temes tradicionals, els elements rítmics que utilitza des del primer fins al darrer compàs li donen un esperit molt proper, directe i amable.

  11,05 €
 • 10,89 €

  Autor: Rodríguez Picó, Jesús

  Edició: Digital

  El Concertino per a clarinet i cordes pren com a referència els concertinos per a clarinet escrits en el segle XX, utilitzant els recursos tècnics que aquestes obres proposen. Encara que dividida en dos blocs, l’obra està escrita com una estructura contínua i alhora contrastada.

  10,89 €
 • 9,60 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Del Concertino per a Piano i Cordes podem destacar-ne una construcció orgànica i planera, feta amb economia i senzillesa en les idees i en els gestos musicals que li donen unitat, transparència i claredat.

  9,60 €
 • 15,13 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Digital

  Esguards silents és un concert per a guitarra i orquestra de corda en tres moviments, titulats Incertesa, Desconcert i Desolació. Cada un d’aquests moviments pretén expressar l’estat anímic, tal com el pot percebre un nen d’un país qualsevol, davant dels horrors d’una guerra.

  15,13 €
 • 13,96 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Digital

  La inspiració general de l’obra respon a la música tradicional, bé que en cap moment se cita cap tema popular. Es tracta d’una passejada (una suite) per diferents aires o ambients plens de bon gust que s’inicia amb un preludi delicat, però també rítmic, que ja anuncia els dos elements principals en els que es mourà tota la Suite.

  13,96 €
 • 14,96 €

  Autor: Gols, Xavier

  Edició: Digital

  La música de Gols és fresca i dúctil amb passatges i apunts de la música popular de Catalunya, i ha estat interpretada pels millors intèrprets de cada moment.

  14,96 €
 • 25,13 €

  Autor: Serra, Joaquim

  Edició: Digital

  Examinant-les i interpretant-les trobaran l’exquisit saber fer de Joaquim Serra com a compositor i instrumentador.    

  25,13 €
 • 17,91 €

  Autor: Armenter, Xavier

  Edició: Digital

  L’obra consta de tres moviments inspirats en els records d’unes vacances del compositor un estiu al Departament de l’Ariège regió a la vora els Pirineus. 

  17,91 €
Mostrant 1 - 10 de 10 elements