Bozzo, David

Bozzo, David

8 partitures

David Bozzo neix el setembre de 1980 en una família en què la música ha tingut una gran importància. Els primers contactes amb la música els rep del seu pare qui el porta a iniciar els estudis musicals, als sis anys, amb la pianista i compositora Carme Talleda.
L’any 2000 comença els estudis de grau mitjà en l’especialitat de violí al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, havent tingut l’oportunitat d’estudiar amb els compositors Xavier Boliart, Carles Guinovart i Albert Sardà. Així mateix, durant aquesta etapa forma part de l’orquestra del conservatori sota la direcció del mestre Albert Argudo. El 2006 inicia els estudis superiors de composició al Conservatori Superior de Música de Castelló, on rep classes del mestre Ferrer Ferran així com de César Cano, Claudia Montero i Emilio Calandín entre d’altres. També aprofita els quatre primers anys dels estudis superiors per ampliar la seva formació com a violinista amb el mestre Eduardo Arnau a qui dedica l’obra per a violí sol Recitatiu i Fuga (EAG).
Actualment és professor de violí de l’escola de música Carme Talleda Música i col·labora amb la jove orquestra Arts Musicals de Castelló, actuant com a ajudant de concertino en diversos concerts així com concertino en l’estrena d’una obra del mestre Ferrer Ferran.
Malgrat la seva joventut compta amb un catàleg amb obres per a duo, quartets, quintets, per a solista i orquestra de corda i un Stabat Mater per a mezzosoprano solista orquestra simfònica, encàrrec de la Jove Orquestra Arts Musicals de Castelló. Obté la qualificació de finalista en el concurs de composició Hui, hui música de València en l’edició de 2007 amb l’obra Elegia a Gregorio Samsa per a quintet de vent. El Quartet de Corda nº 1 A la mort d’un àngel va ser encarregat per The Billroth String Quartet qui l’ha estrenat.

Mostrant 1 - 8 de 8 elements