Trompa Hi ha 11 productes.

 • 32,00 €

  Autor: Eroles, Carles M.

  Edició: Paper

  La música d’aquest quintet és clarament temàtica i conjuga fragments altament cromàtics amb altres d’un profund lirisme.

  32,00 €
 • 30,00 €

  Autor: Gerhard, Robert

  Edició: Paper

  La Suite de Gerhard consta de dos moviments en forma de dansa, El Conde Sol de caràcter més solemne i amb predomini del ritme binari, i Sevillana, més agitada i de ritme ternari.

  30,00 €
 • 15,60 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  Les Miniatures són petites obres per a petits conjunts (des de duets, trios i quartets fins a grups d’onze instruments) en les que investiga les possibilitats dels protagonistes des del punt de vista del so, més que no pas de la tècnica o el virtuosisme.

  15,60 €
 • 35,88 €

  Autor: Benejam, Lluís

  Edició: Paper

  Lluís Benejam és un dels compositors més exquisits que ha donat la literatura musical catalana. El seu Quintet en Fa n’és un bon exemple.

  35,88 €
 • 12,50 €

  Autor: Bertran, Moisès

  Edició: Paper

  Escrita en forma ternària té el caràcter d’una improvisació. Després d’una breu introducció apareix el tema principal de caràcter líric en la trompa, al centre de la peça hi trobem una secció de caràcter jazzístic que mostra interessants figuracions pianístiques. Destaca la seva profunditat expressiva centrada en el cantabile del solista.

  12,50 €
 • 19,00 €

  Autor: Oltra, Manuel

  Edició: Paper

  Aquesta obra de Manuel Oltra està composta de dues peces independents, que responen a dos atmosferes rítmiques diferents. La primera és una cançó de bressol i la segona un rondó.

  19,00 €
 • 28,60 €

  Autor: Lamote de Grignon, Ricard

  Edició: Paper

  Es tracta, originalment, d’una col·lecció de dotze petites peces (d’aquí ve el nom d’engrunes) per a piano sol. La versió per a quintet de vent consta de sis “engrunes” i va ser feta més de 25 anys després que l’original per a piano.

  28,60 €
 • 46,50 €

  Autor: Fleta Polo, Francisco

  Edició: Paper

  Les Històries del Quixot són un conjunt de vuit moments musicals inspirats en diferents personatges del llibre de Cervantes. Al llarg de l’obra hi apareixen la moza, el corregidor, Camacho, el bachiller y el cura, entre d’altres.

  46,50 €
 • 11,41 €
 • 21,20 €

  Autor: Grèbol, Armand

  Edició: Paper

  El sentit de l’humor de l’autor i el seu sarcasme mordent es reflecteixen en els compassos de cada un dels cinc instruments de metall, amb ritmes i contrapunts ben variats.

  21,20 €
 • 23,00 €

  Autor: Lalanza, Jordi

  Edició: Paper

  El Quintet de vent de Jordi Lalanza està escrit per a la formació clàssica de quintet i respira l’aire del divertiment musical. Un divertiment que trasllada la frescor de la música no solament als oïdors, sinó també als propis intèrprets, que hauran de superar dificultats tècniques i de conjunt per interpretar l’obra.

  23,00 €
Mostrant 1 - 11 de 11 elements