Itineraris II Ampliar

Itineraris II

DE376

Bofill, Anna Autor:
Bofill, Anna

El mar (Onades i roques i El blanc i el blau) o el desert (Tres Terres) són motius d’inspiració en la música per a piano d’Anna Bofill d'aquests dos volums d’Itineraris; també la literatura i la poesia (La nit, Tocs de fum i Dansa obliqua) estan immerses en les tonalitats i els ritmes d’aquestes peces amb recorreguts tant diversos.

Més detalls

10,44 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts Tocs de fum - El blanc del blau - En un Chassaigne Frères de mitja cua
  Instruments piano
  Pàgines 22
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0749-5
  Preu edició impresa 18€
  Edició Digital

  El blanc del blau està escrit pensant especialment en Quima Jaume, una gran poetessa i amiga que viu en el record de les converses, de les audicions musicals i dels passeigs per la riba de Cadaqués, mentre observàvem el mar d'un blau estimat, que de cop es torna blanc, com el soroll de les tempestes d'hivern.
  Tocs de fum, tot i ser un homenatge a Maria Aurèlia Capmany i a Simone de Beauvoir, que realment mostren aspectes comuns en les seves personalitats, està escrit pensant particularment en la primera, una escriptora que fumava cigars. El fum del cigar és precisament l'element natural que dóna la imatge gràfica de la natura dels sons que van fuint al llarg de l'obra. Aquesta conté quatre parts que són com quatre manifestacions diferents del caminar aleatori de les partícules del fum, que al mateix temps corresponen al trepitjar ferm per la vida d'aquesta dona que contribuí amb el seu treball a la causa feminista.
  Per a completar la col·lecció de peces curtes s'ha afegit a aquest àlbum l'obra En un Chassaigne Frères negre de mitja cua, composta el 1983, que també va ser interpretada al primer cicle de Cartografies del desig.


  Anna Bofill

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: