Itineraris I Ampliar

Itineraris I

DE375

Bofill, Anna Autor:
Bofill, Anna

El mar (Onades i roques i El blanc i el blau) o el desert (Tres Terres) són motius d’inspiració en la música per a piano d’Anna Bofill d'aquests dos volums d’Itineraris; també la literatura i la poesia (La nit, Tocs de fum i Dansa obliqua) estan immerses en les tonalitats i els ritmes d’aquestes peces amb recorreguts tant diversos.

Més detalls

10,44 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Subtítols / Parts Onades i roques - Tres terres (Terra àrida-Terra perduda-Terra lleugera) - La nit - Dansa obliqua
  Instruments Piano
  Pàgines 27
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0748-8
  Preu edició impresa 18€
  Edició Digital

  Onades i roques és un homenatge a Virginia Woolf i s'inspira en la seva personalitat, que jo entenc molt relacionada amb el mar, especialment amb el moviment de l'aigua, amb el joc continu de les ones i el trencant de l'escuma.
  Les Tres terres -Terra àrida, Terra perduda i Terra lleugera-, són tres idees relacionades amb el desert interior dels personatges d'Amalia Domingo, Calamity Jane i Alejandra Pizarnik. El desert com a essència del seu món interior o com a terreny àrid en què converteixen el que més estimen, segons paraules de Neus Aguado.
  La nit és principalment un homenatge a Anne Sexton, encara que podria referir-se a les tres poetesses de les que es tractava a la mateixa conferència -Sexton, Rich i Plath-, ja que les tres busquen la seva identitat i pateixen el buit existencial, el no ser o el ser més enllà de la nit. La música de La nit es basa en un moviment molt lent, de pocs esdeveniments però molt ric en harmònics, que actuen com a elements que estructuren el so.
  Dansa obliqua és una peça basada en una doble combinatòria de vuit números, pensada per a actuar com a comodí per a totes les conferències. El seu caràcter de perpetuum mobile de formes sotmeses a petites transformacions a un ritme constant, vol representar la idea de Parmènides, del continu esdevenir que és la vida, que és la paraula.


  Anna Bofill

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: