Toquem... el piano Vol.1 Ampliar

Toquem... el piano Vol.1

DE121

Toquem... el piano és un recull de peces breus dirigides als joves estudiants de l'instrument per tal que s'iniciïn en la música de cambra.

Més detalls

6,92 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts El petit vailet, Plou i fa sol, Nadala, Quinze són quinze, Cànon, Fes-te encí fes-te enllà, El gegant del pi, Cançó de fer arnes, Les ninetes ploren, Foc de Sant Joan, Cargol treu banya, Els putxinel·lis. Indicacions tècniques.
  Instruments piano solo / piano a 4 i 6 mans
  Pàgines 42
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0756-3
  Observacions Trobareu el 2n Volum a la ref. DE122
  Edició Digital

  Considerant la nostra cançó popular com un emotiu element de referència, han elaborat un treball imaginatiu i ple de troballes on l'infant, fent música amb els companys, aprendrà, d'una manera natural i engrescadora, a fer servir els diferents elements de tècnica de base i a iniciar-se en la música de cambra.

  Miquel Farré

  Toquem... el piano és un recull de peces breus d'un particular valor pedagògic ja que la seva música, al marge del seu valor artístic, persegueix l'objectiu de fer conèixer a aquells que s'inicien en l'estudi de l'instrument les traces i els elements que més caracteritzen el llenguatge de la música del segle XX.

  Francesc Taverna-Bech

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

6 productes més a la mateixa categoria: