Estudis progressius amb swing Ampliar

Estudis progressius amb swing, vol. I (12 estudis)

DS074

Aquest primer volum, que inclou 12 estudis progressius amb swing, pensats i destinats per a la pràctica del llenguatge musical propi del jazz, van dirigits a tots aquells alumnes de piano que vulguin iniciar-se en aquesta disciplina. També pretén ser una ajuda pel professorat que vulgui introduir, en el repertori de curs, nous estils rítmics interpretatius. 

Més detalls

8,72 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s.XX
  Subtítols / Parts Petit blues - Swing a duet - Vell sioux - Camí de ronda - Bluf de blues - Suflé blau - No em ratllis - Baldufa - Vals d’estiu - Bambolina - Comanda perduda - Vals de tardor
  Instruments piano
  Pàgines 28
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0850-8
  Preu edició impresa 15€
  Edició Digital

  Fa uns quants anys alguns alumnes de preparatori i de grau elemental de piano clàssic van mostrar interès per aquest tipus de música i demanaven poder tocar obres en aquest estil. Així doncs vaig iniciar una recerca de material adient al seu nivell i alhora vaig començar a escriure els estudis, amb la voluntat de transmetre els coneixements necessaris amb els quals poder practicar el swing, el blues i altres conceptes teòrics propis del jazz incorporats a les obres. Tot això de manera progressiva i procurant que la facilitat interpretativa de les primeres peces no minvés el seu atractiu. La resposta dels nens i nenes que han treballat els estudis, un cop apresa la tècnica del swing, ha estat molt positiva i els ha ajudat a millorar tant la pulsació com el sentit rítmic.
  L’àlbum consta de dotze peces curtes, l’ordre de les quals respon al criteri de dificultat progressiva d’aquestes, abastant tot el grau elemental i el primer cicle de grau mitjà. Tots els estudis, a excepció de l’últim, tenen digitació, tot i que aquesta és orientativa i dependrà de les possibilitats i preferències de cada alumne. El valor de metrònom indicat a les partitures és aproximat i es podrà disminuir o incrementar al seu voltant. Petit blues - Swing a duet - Vell sioux - Camí de ronda - Bluf de blues - Suflé blau - No em ratllis - Baldufa - Vals d’estiu - Bambolina - Comanda perduda - Vals de tardor.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: