70 duos per a dos violins 5 Ampliar

70 duos per a dos violins (n.40-48)

Ds060-5

Aquests duos van ser escrits amb la intenció de familiaritzar el violinista en les tècniques del violí, la interpretació de la música de cambra, la música melòdica, rítmica, sonora, tonal i formal. A més a més, poden ser interpretats amb altres instruments com la viola, el violoncel o el piano.

Més detalls

3,60 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments 2vl.
  Pàgines 17
  Contingut Duos del 40 al 48
  ISMN 979-0-3502-0641-2
  Preu edició impresa 21,40€ (completa)
  Altres Joan Bofill (pròleg a la 2a ed.)
  Edició Digital

  Aquests duos van ser escrits amb la intenció de familiaritzar el violinista en les tècniques del violí, introduir-lo a la interpretació de la música de cambra, introduir-lo a les diverses possibilitats de la música melòdica, rítmica, sonora, tonal i formal, i oferir a l’estudiant de composició exemples per a la composició a dues veus amb especial consideració de les característiques pròpies de la tècnica violinística.
  Per a la seva interpretació en concerts es poden triar, segons el gust de cadascú, de dos a cinc duos diferents. Se’n remet la tria al gust i a la tècnica dels intèrprets.
  Poden ser tocats amb altres instruments. Gairebé tots els duos es poden tocar amb violí i viola. Molts poden ser tocats per violí i violoncel (el violoncel, però, a l’octava baixa corresponent). També un bon nombre dels duos es poden tocar per a piano a quatre mans o a dos pianos. Es dóna la llibertat a l’intèrpret per reforçar les línies melòdiques tocant-les amb octaves, o afegint-los terceres, quintes, quartes o sextes. Per tant per a la interpretació al piano són acceptades possibilitats d’improvisació.


  Bernhard Rövenstrunck

Accesoris

13 productes més a la mateixa categoria: