Estudis progressius amb swing 2n volum Ampliar

Estudis progressius amb swing (II. vol.)

DS079

Aquest segon volum d’Estudis progressius amb swing, pensats i destinats per a la pràctica del llenguatge musical propi del jazz, és una ampliació de les peces editades en el primer volum. L’obra va dirigida a tots aquells alumnes de piano que vulguin iniciar-se en aquesta disciplina i ofereix nou repertori per a tots els alumnes ja iniciats.

Més detalls

8,72 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Vals d’hivern - Fes petar els dits! - Fred i calent - Xiulant un blues - Somriu - Toca amb mi - Faig tard! - Funció de tarda - Braç a braç - El mim de La Rambla - L’investigador - Bona sort!
  Instruments piano
  Pàgines 28
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-1022-8
  Preu edició impresa 10,40€
  Edició Digital

  També pretén ser una ajuda al professorat que vulgui introduir, en el programa de curs, nous estils rítmics interpretatius.
  Fa uns quants anys alguns alumnes de preparatori i de grau elemental de piano clàssic van mostrar interès per aquest tipus de música i demanaven poder tocar obres en aquest estil. Així doncs vaig iniciar una recerca de material adient al seu nivell i alhora vaig començar a escriure els estudis, amb la voluntat de transmetre els coneixements necessaris amb els quals poder practicar el swing, el blues i altres conceptes teòrics propis del jazz incorporats a les obres. Tot això de manera progressiva i procurant que la facilitat interpretativa de les primeres peces no fes minvar el seu atractiu. La resposta dels nens i nenes que han treballat els estudis, un cop apresa la tècnica del swing, ha estat molt positiva i els ha ajudat a millorar tant la pulsació com el sentit rítmic.
  L’àlbum consta de dotze peces curtes, l’ordre de les quals respon al criteri de dificultat progressiva d’aquestes, abastant tot el grau elemental i el primer cicle de grau mitjà. Tots els estudis tenen digitació, tot i que és orientativa i dependrà de les possibilitats i preferències de cada alumne. El valor de metrònom indicat a les partitures és aproximat. Inclou els estudis: Vals d’hivern - Fes petar els dits! - Fred i calent - Xiulant un blues - Somriu - Toca amb mi - Faig tard! - Funció de tarda - Braç a braç - El mim de La Rambla - L’investigador - Bona sort!

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

30 productes més a la mateixa categoria: