La Princesa Clave de Sol y el Ruiseñor Ampliar

La Princesa Clave de Sol y el Ruiseñor

DN027

Aquest llibre va dedicat als mestres d'educació infantil. Després de llegir i estudiar el seu contingut hauran de trobar la seva aplicació pràctica, segons les seves necessitats de temps i situació.

Més detalls

6,66 € amb impostos

Edició: Digital

  Època S. XX
  Subtítols / Parts Mètode d'iniciació a la música per a pàrvuls de 3 a 6 anys
  Idioma del text castellà
  Pàgines 70
  Observacions Conte musical
  Preu edició impresa 11,44€
  Altres Enriqueta Colomer (coautora)
  ISBN 978-84-96604-17-9
  Edició Digital

  Moltes de les composicions infantils que figuren en aquest mètode van ser escrites per Consuelo Colomer, concertista de piano, a petició de la seva germana Enriqueta, mestra d'ensenyament infantil i professora de cant, quan exercia com a mestra i necessitava recolzar les seves explicacions amb cançons que representessin la lliçó que havia de dictar als seus alumnes.
  Tanmateix, Enriqueta Colomer a través de la seva ploma, la seva imaginació i la seva sensibilitat artística, presentava les seves lliçons servint-se d'històries o contes sobre la matèria a tractar, tenint la música sempre com a base.
  Aquesta col·laboració segueix unint a les germanes Colomer Francés una vegada més. Juntes aporten una mica d'il·lusió i alegria als infants a través d'un món que les dues coneixen, estimen i han cultivat des de la infantesa: el fascinant món de la música.

4 productes més a la mateixa categoria: