Una llarga col·lecció d'instants Ampliar

Una llarga col·lecció d'instants

DS048

El llenguatge de les set peces breus de Conrad Setó és d'un lirisme colorista a flor de pell, expressió musical al cent per cent.

Més detalls

6,92 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Colors - Somnis de la tarda - Els petits secrets del noctàmbul - Un minut per a la melangia - El vals i la boira - El darrer diumenge - Alta tensió
  Instruments vc.pno.
  Pàgines 27
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0826-3
  Preu edició impresa 11,90€
  Edició Digital

  En Conrad Setó s'inspira en les seves vivències. Cada experiència viscuda li motiva una creació: música pensada, escrita, tocada, comentada, assajada, enregistrada, realitzada. És una música seva de cada dia, en la qual amaga un compromís important (i generós) amb 1a Música, amb majúscula, amb els seus companys i amics, amb ell mateix.
  El seu estil és eclèctic, difícil d'etiquetar, perquè ell és interdisciplinari (sempre interessat per altres matèries com la pintura, la poesia, el cinema, el teatre) i creador de ponts entre gèneres (cançó, clàssic, rock, new age, jazz, ètnic, contemporani, etc.). És, per tant, inclassificable. El podem trobar a tot arreu i enlloc a la vegada.
  Fixem-nos en els suggerents títols d'aquestes set peces breus per a violoncel i piano, extretes del seu extens i divers catàleg. El seu llenguatge és d'un lirisme colorista (o bé colorisme líric) a flor de pell, expressió musical al cent per cent.


  Jordi Vilaprinyó

9 productes més a la mateixa categoria: