Dues peces a l'estil barroc Ampliar

Dues peces a l'estil barroc

DS078

La Suite i les Variacions son dues peces escrites a l’estil barroc amb voluntat pedagògica.

Més detalls

6,40 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Suite: Preludi - Contradansa - Minuet - Sarabanda - Tambourin - Giga / Variacions sobre La Follia: Tema i vuit variacions
  Instruments contrabaix
  Pàgines 12
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0945-1
  Preu edició impresa 11€
  Edició Digital

  Totes dues obres estan dedicades al meu fill Blai i s’emmarquen en tot un seguit de petites peces composades per a ell intentant omplir el buit que existia en el repertori original per al grau elemental del seu instrument, el contrabaix.
  La Suite consta d’un preludi i cinc danses a l’estil barroc, i pretén acostar el jove intèrpret al fantàstic món de les suites per a instrument sol d’aquella època, que culmina amb les incomparables suites per a violoncel sol de Johann S. Bach.
  Les Variacions sobre La Follia és una peça composta d’un tema, set variacions i coda sobre aquesta melodia tant popular com és la Follia seguint l’estructura de les variacions del barroc. L’obra es pot interpretar per a contrabaix sol o acompanyat de guitarra, piano, clavicèmbal o qualsevol altre instrument harmònic. Seguint la tradició barroca, hem presentat aquest acompanyament harmònic de manera xifrada perquè l’acompanyant pugui realitzar-la al seu gust.


  Albert Gumí

6 productes més a la mateixa categoria: