Microscòpic Ampliar

Microscòpic

DS037

Imaginació i experiència docent són els ingredients bàsics que fan de Microscòpic una obra rodona, coherent i musicalment atractiva, en un terreny com el de la música de cambra, disciplina tan enriquidora com imprescindible en la formació del futur músic.

Més detalls

8,14 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Nòrdic - Sorpresa - Inquiet - Vals - Balada - Festa
  Instruments 2 guitarres
  Pàgines 14
  Durada 10 min.
  Contingut partitura
  ISMN 979-0-3502-0801-0
  Preu edició impresa 14€
  Edició Digital

  Microscòpic, sis petits duets per a dues guitarres, composats pel guitarrista i pedagog Carles M. Eroles, fa realitat la dita que "el seriós no té perquè ser avorrit" i tothom sap que aconseguir això no és gens fàcil. Menys encara quan el seriós ha de ser pedagògic, com és el cas de la col·lecció que tenim a les mans.
  Imaginació i experiència docent són els ingredients bàsics que fan de Microscòpic una obra rodona, coherent i musicalment atractiva, en un terreny com el de la música de cambra, disciplina tan enriquidora com imprescindible en la formació del futur músic.
  A més a més, Carles M. Eroles ha creat un material que sense renunciar a la tradició ens submergeix, quasi sense adonar-nos, en un llenguatge actual, on els elements tímbrics, rítmics, harmònics, de plans sonors i de textures diverses faran perdre la por als nostres nois i noies envers aquest món encara ple de prejudicis que anomenem música contemporània.
  A Microscòpic tot està ben calculat: la durada de les peces, la utilització prudent de recursos tímbrics i harmònics, rasgueo, ponticello..., així com la utilització expressiva de la dissonància i del ritme. L'autor, però encara deixa marge per fer volar la imaginació i aprofundir en l'expressivitat.
  En la meva opinió cap mètode ni cap col·lecció didàctica han de ser un fi en si mateixos, sinó més aviat uns punts de suport i d'ajut en la tasca conjunta entre professor i alumne. També és des d'aquest punt de vista que Microscòpic complirà sens dubte la seva missió. Passeu les pàgines, assaboriu-les i gaudiu-ne.


  Jordi Codina

13 productes més a la mateixa categoria: