Els més venuts

  • 13,96 €

    Autor: Oltra, Manuel

    Edició: Digital

    La inspiració general de l’obra respon a la música tradicional, bé que en cap moment se cita cap tema popular. Es tracta d’una passejada (una suite) per diferents aires o ambients plens de bon gust que s’inicia amb un preludi delicat, però també rítmic, que ja anuncia els dos elements principals en els que es mourà tota la Suite.

    13,96 €
  • 8,72 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    El Capricho concertante núm. 3 és una obra en dos moviments per a flauta i guitarra. L’ordre dels factors en aquesta obra no altera el producte ja que tan un instrument com l’altre estan tractats en mode concertant sense predomini d’un sobre l’altre.

    8,72 €
  • 6,05 €

    Autor: Fàbregas, Jordi

    Edició: Digital

    Quatre tocs amb canya està format per quatre peces independents: Cor de foc, per a tres gralles i tabal, té dos moviments, un Scottisch i una Corranda; Ball a Quatre, per a dues gralles, caixa i tabal, té dos moviments, un Ball i una Corranda; Trànsit és una peça per a gralla solista i tabal en dos moviments, una Buleria i una Dançà; Ball Gemmat és ball...

    6,05 €
  • 6,98 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Digital

    Música pura i senzilla que transmet el missatge de la compositora ple de matisos i colors com els d’un ram de flors o els que inspira un tendre somriure.

    6,98 €
  • 10,29 €

    Autor: Colomer, Consuelo

    Edició: Digital

    La simplicitat en l’escriptura de Consuelo Colomer facilita el coneixement de la seva obra des dels inicis de l’instrument. Al mateix temps l’intèrpret madur arribarà a descobrir en cada un dels passatges la vertadera profunditat d’aquesta música.

    10,29 €
  • 18,15 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Esguards silents és una obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra.

    18,15 €
  • 6,98 €

    Autor: Bertran, Moisès

    Edició: Digital

    Blusing for Marcel intenta introduir elements del jazz en l'estil de Moisès Bertran, que està basat en un concepte vertical de la sonoritat; un gust per la melodia; un concepte més o menys tradicional de forma i ritme, i un ambient generalment melangiós, propi del caràcter català de l'autor.

    6,98 €
  • 12,10 €

    Autor: Guinjoan, Joan

    Edició: Digital

    Va ser compost l’any 1963 i va guanyar el Premi de Composició de l’Schola Cantorum de París. Es tracta d’una obra primerenca d’escriptura pianística molt brillant; però el que enllaça aquest concert amb la resta d’obres de Guinjoan és un dels seus elements més rellevants, el ritme.

    12,10 €
  • 7,56 €

    Autor: Torrents, Mercè

    Edició: Digital

    Aquests poemes tenen en comú el fet de parlar de coses senzilles que ens evoquen sentiments o sensacions de pau i de plenitud.

    7,56 €
  • 6,69 €

    Autor: Fleta Polo, Francisco

    Edició: Digital

    L’autor no es limita a fer servir la trompeta com a fanfara sinó que juga amb tots els seus recursos. L’obra, no és difícil d’execució però requereix exigència en el treball cambrístic. La part de piano, optativa, reforça l’element rítmic de l’obra i pot ajudar a fixar l’afinació si l’obra s’interpreta amb estudiants avançats.

    6,69 €
  • 6,98 €

    Autor: Bosch, Lluís M.

    Edició: Digital

    És una peça evocadora i suggerent. Composta per quatre moviments breus que representen un punt d’inflexió mentre renovem les idees. La flauta i la guitarra dialoguen amb nostàlgia i vitalitat continguda alhora. La peça fou escrita la tardor del 1996.

    6,98 €
  • 7,27 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Aquestes dues peces per a guitarra van ser escrites amb motiu del centenari de Francesc Tàrrega per encàrrec del guitarrista David Sanz. Conte breu: és una peça virtuosística que conté al·lusions a l’obra de Tàrrega; i Estudi 1 té aires rítmics, dansaires, moments lírics, introspectius i també efectistes.

    7,27 €
Mostrant 205 - 216 de 362 elements