Solstici d'estiu Ampliar

Solstici d'estiu

DE740

L’obra està inspirada en la màgica nit de Sant Joan i proposa que ens deixem endur per un petit viatge al món de les emocions, passant de la calma a l’alegria, de la melangia a la plenitud, de la festa a la reflexió més íntima.

Més detalls

8,14 € amb impostos

Edició: Digital

  Època Segle XX
  Instruments Guitarra
  Pàgines 9
  Durada 5 min.
  Contingut Partitura
  ISMN 979-0-3502-0893-5
  Preu edició impresa 14€
  Altres Juan Becerra (revisió)
  Edició Digital

  Aquesta obra va ser un encàrrec del guitarrista Juan Becerra, a qui està dedicada.
  Escriure una peça per a guitarra ha estat un repte per a mi, ja que és la primera vegada que componc per a aquest instrument que tant m’agrada. L’experiència ha estat apassionant, i espero que tu, amic o amiga guitarrista, puguis gaudir tant com ho hem fet nosaltres en tot el procés, a les reunions per comentar l’obra i fins i tot en les discussions acalorades sobre si calia una coma o no en aquest o en aquell compàs.
  Amb aquesta obra he volgut fer un petit homenatge als Joans, perquè casualment en conec uns quants que són per a mi persones molt especials i estimades.
  L’obra està inspirada en la màgica nit de Sant Joan i proposa que ens deixem endur per un petit viatge al món de les emocions, passant de la calma a l’alegria, de la melangia a la plenitud, de la festa a la reflexió més íntima. Comença amb una breu introducció que dóna pas a les diferents seccions. L’obra s’acaba amb un recordatori del primer tema, que ens condueix al final a ritme de tango. En la nit més curta i el dia més llarg, tot és possible!
  Properament donarem continuïtat a aquesta peça amb un Solstici d’hivern.

14 productes més a la mateixa categoria: