Els més venuts

  • 11,05 €

    Autor: Armenter, Xavier

    Edició: Digital

    El títol de Fantasia obeeix a l’ús lliure dels diferents recursos formals emprats; així hi podem reconèixer la Variació, la Fuga i els elements estructurals propis de la forma Sonata indispensables per a vertebrar una obra d’una certa complexitat.

    11,05 €
  • 21,18 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    Aquesta obra pertany al gènere simfònico-concertant, amb una brillant escriptura pianística que teixeix un discurs continu a través de successives intervencions virtuosístiques. Es presenta i s’articula com a tema i cinc variacions.

    21,18 €
  • 27,23 €

    Autor: Lamote de Grignon, Ricard

    Edició: Digital

    La Toccata és una de les obres més importants de Ricard Lamote de Grignon des del punt de vista de la tècnica de composició emprada; la instrumentació és impecable i els recursos tècnics, sovint sorprenents. L’equilibri entre les veus està estudiat al detall i l’alternança de les intervencions dels dos grups de forma compacta fa avançar l’obra amb una...

    27,23 €
  • 10,47 €

    Autor: Romaní, Raimon

    Edició: Digital

    Totes aquestes Cançons de ciutat són molt assequibles per a tots els nivells de corals i ben segur que si proveu de fer-les cantar us satisfaran i comprovareu que l’acompanyament de piano els hi dona molta força i una base rítmica potent.

    10,47 €
  • 8,43 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Aquests duets permeten iniciar-se en aquest repertori amb totes les característiques pròpies de l’estil però amb una tècnica adequada a un nivell mig. L’arranjament realitzat ha estat centrat en organitzar els duets de menor a major dificultat i també s’ha adaptat alguns fragments que proposaven dificultats d’un nivell superior.

    8,43 €
  • 9,89 €

    Autor: Soler, Josep

    Edició: Digital

    Harmonices Mundi tracta la fuga en totes les seves possibilitats, sovint de forma aïllada, però també amb preludis, associada a danses o dintre d’una partita. En aquest volum les primeres cinc fugues es presenten directament (a tres o quatre veus) i només al darrer número es presenta la fuga amb un preludi.

    9,89 €
  • 17,45 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    Tres de les cançons del recull són tradicionals, amb arranjaments senzills, graciosos i plens de frescor. De les cançons per a veus mixtes, mereixen destacar-se Capvespre i Idil·li de la fruita galana, impregnades del clima que els textos descriuen, sobretot la primera, una peça molt inspirada que s’acosta a la perfecció.

    17,45 €
  • 18,15 €

    Autor: Serra, Joaquim

    Edició: Digital

    La primera de les Tres peces duu el títol de Matinal i transmet un aire popular sobre els arpegis del piano. La segona, Cançó a muntanya, compta amb unes intervencions del clarinet a mode d’improvisació pastoral. Finalment, la tercera peça, titulada Scherzo, és una pàgina juganera estructurada en estil fugat.

    18,15 €
  • 7,27 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    Els Quatre Poemes per a clarinet i piano sorgeixen de quatre poemes de Joan Brossa: estan inspirats en l’ànim i en l’esperit brossià i es desenvolupen sobre un batec rítmic amagat però constant sobre el que els dos instruments dialoguen.

    7,27 €
  • 7,27 €

    Autor: Rodríguez Picó, Jesús

    Edició: Digital

    El Nocturn per a violí està dividit en dos fragments contrastats, un de lent, i un altre de més ràpid i mogut, amb intervals amplis.

    7,27 €
  • 15,13 €

    Autor: Puertas, David

    Edició: Digital

    Al Divertiment de Nadal per a orquestra de corda hi trobareu Les dotze van tocant, La Mare de Déu, Ara ve Nadal, Sant Josep i la Mare de Déu i El timbaler.

    15,13 €
  • 7,56 €

    Autor: Ortega, Miquel

    Edició: Digital

    Aquesta Sonatina per a piano no és una obra excessivament difícil des del punt de vista tècnic llevat potser del tercer moviment, i com passa a moltes Sonatines de la majoria de compositors, tota ella està impregnada d’un sentiment d’alegria proper al caràcter de Scherzo.

    7,56 €
Mostrant 193 - 204 de 362 elements