Impromptu núm. 22 Ampliar

Impromptu núm. 22

DE321

L’obra és un homenatge a Johannes Brahms on cada viola està representada per una de les lletres del cognom del músic alemany i s’estructura en un sol moviment.

Més detalls

10,47 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments 6vle.
  Pàgines 34
  Durada 9 min.
  Contingut partitura + particel·les
  ISMN 979-0-3502-0961-1
  Preu edició impresa 18€
  Edició Digital

  El caràcter de l’obra és enèrgic i intens, amb un ritme interior constant i, malgrat que la dificultat tècnica no és màxima, l’obra exigeix un profund i acurat treball cambrístic.
  En l’extensa producció de cambra de Francisco Fleta Polo hi ha diferents obres titulades Impromptu, Capricho o Fantasia i totes elles responen a la mateixa motivació: obres escrites de dalt a baix, tal com surten, sense altra pretensió que la de donar sortida a aquella necessitat que té l’autor de fer música per a la combinació instrumental que té al davant i, sobretot, de donar satisfacció als músics a qui està dedicada.
  La major part dels més de vint impromptus del catàleg de Fleta Polo estan dedicats a instruments de corda. En aquest cas, els protagonistes són sis violes. Recordem que el mateix Fleta ha estat un gran intèrpret de viola i professor d’aquest instrument al Conservatori Superior de Barcelona, així que no cal insistir en el fet que coneix bé els instruments per als quals escriu.


  David Puertas

26 productes més a la mateixa categoria: