El caliu Ampliar

El caliu

DE676

El Caliu és una petita reflexió dialogada entre pares i fills, a l’entorn de la llar de foc en els primers freds tardorals. Els quatre instruments de corda personifiquen els membres de la unitat familiar, en plena conversa.

Més detalls

8,14 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Instruments 2vl.vla.vc./cb.pno./org.
  Pàgines 14+4
  Durada 6 min.
  Contingut partitura + particel·les
  ISMN 979-0-3502-0695-5
  Preu edició impresa 14€
  Edició Digital

  Aquest quartet per a corda, pot ser considerat com una de les primeres obres de maduresa del mestre Josep Garcia Gago (1921-1999). Dedicat pràcticament i en exclusiva a la docència en el Conservatori Superior Municipal de Música de Barcelona, no l’impedí desenvolupar els dots de composició i aplicar-les a la docència que desenvolupava en aquella institució de la qual acabem de celebrar (octubre 2011) el seu 125è aniversari.
  Aquest quartet amb el suggeridor títol d’El Caliu, és una petita reflexió dialogada entre pares i fills, a l’entorn de la llar de foc en els primers freds tardorals. Els quatre instruments de corda personifiquen els membres de la unitat familiar, en plena conversa, com no fa gaires anys els avis explicaven històries pròpies que fills i nets tot recordantles, les repetiran als seus. La conversa és positiva i, del record, neix el futur que hom somia i veu amb optimisme; d’aquí el final en tonalitat major, contrastant amb l’inici nostàlgic en la tonalitat menor.
  No hi ha cap dubte que aquest Quartet reflecteix la personalitat i la manera de ser del mestre.


  Josep Maria Garcia Plaja

25 productes més a la mateixa categoria: