String Quartet Nr. 2 Ampliar

String Quartet Nr. 2

DE601

Soto, Pere Autor:
Soto, Pere

En aquesta obra, el compositor utilitza com a experiment la tècnica d'escultura aplicada a la música. Al mateix temps hi aplica improvisacions amb l'única finalitat de deixar fluir la pròpia sensibilitat i de construir estructures emocionals de tal forma que les notes en sí no tenen gaire importància.

Més detalls

18,76 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Quartet de corda núm. 2
  Instruments 2vl.vla.vc.
  Pàgines 128
  Durada 17 min
  Contingut partitura + particel·les
  ISMN 979-0-3502-0504-0
  Preu edició impresa 26€
  Edició Digital

  A l’String Quartet Nr. 2 o Quartet de Corda núm. 2 el compositor utilitza com a experiment la tècnica d’escultura aplicada a la música. Al mateix temps hi aplica improvisacions amb la única finalitat de deixar fluir la pròpia sensibilitat i de construir estructures emocionals, i és en aquest moment que les notes en sí no tenen gaire importància.
  Prèviament Pere Soto va aprofundir en els quartets de Bartok i Shostakovitx per tal de trobar essències comunes. Tot i que per elaborar el quartet ha utilitzat eines de Logic audio posteriorment l’ha anat modelant fins al punt que el resultat final de l’obra arriba a tenir un gran sentit musical i es percep com una creació totalment d’inspiració humana.
  L’obra va ser seleccionada, junt amb les obres de dos compositors italians, i es va estrenar a la ciutat de Mèxic l’any 2000 a càrrec del Cuarteto Ciudad de Mexico, dintre del cicle Cuerdas y Alma. Al setembre del mateix any es va enregistrar en directe al Teatre Zorrilla de Badalona dins la gira europea del mateix quartet.

23 productes més a la mateixa categoria: