Esguards silents Ampliar

Esguards silents (guit. i quartet de corda)

DE585

Esguards silents és una obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra.

Més detalls

18,15 € amb impostos

Edició: Digital

  Època s. XX
  Subtítols / Parts Incertesa - Desconcert - Desolació
  Instruments gui.2vl.vla.vc
  Pàgines 92
  Durada 15 min
  Contingut Partitura i parts
  ISMN 979-0-3502-0573-6
  Preu edició impresa 31,20€
  Altres Àlex Garrobé (digitació)
  Edició Digital

  Esguards silents, en la present versió per a guitarra i quartet de corda, parteix de l'obra original per a guitarra i orquestra de corda, composta l’any 2003 per ser estrenada el mateix any a la ciutat argentina de Rosario, i interpretada pel guitarrista, també argentí, Sergio Puccini amb la Orquesta Municipal de Cámara de Rosario.
  La versió per a quartet de corda data de l’estiu de 2005 i fou una petició del guitarrista català Àlex Garrobé, qui havia interpretat l’obra en la versió original al festival 3ª Setmana Colombo-Catalana, a l’abril de 2005 i a la ciutat colombiana de Medellín.
  Obra en tres moviments, Incertesa, Desconcert i Desolació, on cada un d’ells, pretén expressar un estat emocional, tal i com els podria sentir un nen d’un país qualsevol, davant d’una guerra. L’obra està dedicada a tots aquells nens que han hagut de patir els horrors de la guerra.
  La inspiració per a construir aquesta obra va sorgir de l’impacte de certes imatges emeses per la televisió en el moment de l’esclat de la guerra que els Estats Units d’Amèrica va declarar contra l’Irak.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

1 productes més a la mateixa categoria: